Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛ. ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΠ. ΕΔΕΣΣΗΣ

Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Επαρχίας Εδέσσης κατά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 2011 στην Έδεσσα ενέκριναν το ακόλουθο ψήφισμα:



Καταγγέλλουμε την αναλγησία και την νέα φορομπηχτική επιδρομή της Κυβέρνησης κατά των οικογενειών με τρία τέκνα και άνω.


Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση που με το πρόσχημα της σοβαρής οικονομικής κρίσεως καταργεί/περιορίζει παροχές ακόμη και αυτές που δεν έχουν οικονομικό κόστος.


Λόγω της αδυναμίας της Κυβέρνησης να αντιμετωπίσει άμεσα την σπατάλη του δημόσιου πλούτου και την ανεξέλεγκτη φοροδιαφυγή, εφαρμόζει οριζόντιες και ισοπεδωτικές πολιτικές φορολόγησης κατά των οικογενειών που έχουν πολλά παιδιά. Για την Κυβέρνηση τα Πολλά παιδιά = πλουτισμός και επομένως τεκμήριο. Τριπλάσια είναι η φορολόγηση το 2011 των οικογενειών με τρία παιδιά σε σχέση με ο 2010 και τουλάχιστον διπλάσιος ο φόρος από άγαμο.


Με την πολιτική αυτή ανατρέπονται οικογενειακοί προϋπολογισμοί με τις σοβαρότατες μειώσεις στις αποδοχές τους(έως και 40%) που έχουν σαν αποτέλεσμα την αδυναμία ανταπόκρισης στις ζωτικές υποχρεώσεις τους (δόσεις, δάνεια και δίδακτρα φροντιστηρίων, παιδικών σταθμών, στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης της οικογένειας κ.α).


Ζητάμε να καταργηθούν οι νόμοι που οδηγούν χιλιάδες οικογένειες με παιδιά, με πολλά παιδιά, στην εξαθλίωση και στην απόλυτη φτώχεια.


Ζητάμε για το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η Κυβέρνηση να σταματήσει επιτέλους να στρουθοκαμηλίζει και να δει το πρόβλημα κατάματα.


Ζητάμε από τους εκλεγμένους του Λαού του νομού μας και στο όνομα του οποίου έχουν δώσει λόγο και υπόσχεση, να στηρίξουν και να απαιτήσουν έμπρακτα δίκαιες, σωστές και υλοποιήσιμες προτάσεις με βάσει το ομόφωνο πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για το δημογραφικό πρόβλημα και να μην συναινέσουν στην απαράδεκτη επιδρομή κατά των οικογενειών με πολλά παιδιά(τρία και άνω).



Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με ένταση και δυναμική διεκδίκηση.
Είναι μια υποχρέωση για το μέλλον των παιδιών μας.
Το οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ στην ΕΛΛΑΔΑ.




Για την Γενική συνέλευση


Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Σταύρος Πουρτουλίδης Ιωάννης Ανεστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.