Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

1 χρόνος pella-news



Το pella-news είναι ένα blog ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και δημιουργήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2010, πρίν από ακριβώς ένα χρόνο, με σκοπό να σας ενημέρωνει για την τοπική ειδησιογραφία του Ν.Πέλλας, της Μακεδονίας, αλλά και όχι μόνο. Στόχος μας παραμένει η προσπάθεια για αρτιότερη και αντικειμενικότερη ενημέρωση. Μπορεί να έχουμε κάνει και λάθη αυτό τον ένα χρόνο, αλλά μιας και δεν είμαστε δημοσιογράφοι, θέλουμε να σημειώσουμε ότι τα όποια λάθη μας δεν έγιναν με δόλο.


Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που το ιστολόγιο μας ανέβηκε στο διαδίκτυο. Στον ένα αυτό χρόνο φθάσαμε τις 735 αναρτήσεις και η αξιοπιστία του blog μας καταγράφεται από τις 164500 επισκέψεις σας όλο αυτό το χρόνο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τόσο για την συνεργασία, όσο και για την υποστήριξη, το καλύτερο ελληνικό ιστολόγιο: taxalia.blogspot.com

...αλλά να ευχαριστήσουμε και τα υπόλοιπα blog με τα οποία συνεργαστήκαμε στη διάρκεια αυτού του πρώτου μας χρόνου κι ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερη συνεργασία στο μέλλον.

Πιο πολύ όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους καθημερινούς μας αναγνώστες, που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, που μας στέλνετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας και η μαζί σας επικοινωνία, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.


Σας ευχαριστούμε πολύ.


Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας
του pella-news.blogspot.com

Στάθης Δ. Παπαδόπουλος


Υ.Γ.: Όσοι φίλοι αναγνώστες θέλουν μπορούν να γίνουν φίλοι μας στο και στο facebook ή μέλη της ομάδας μας στο facebook.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.