Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΕΔΕΣΣΑ: Εκτελείται το έργο αποκατάστασης και διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του Διοικητηρίου

Ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς το έργο αποκατάστασης και διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του Διοικητηρίου υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο έδωσε προτεραιότητα ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει η λειτουργικότητα, το περιβάλλον και η άνεση στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Στο Διοικητήριο, εκτός από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στεγάζονται η Οικονομική Εφορία Έδεσσας, οι Δασικές Υπηρεσίες, οι Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου και υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Το Διοικητήριο επισκέπτονται καθημερινά πολλές δεκάδες εξυπηρετούμενων πολιτών και, μετά από την ολοκλήρωση του έργου, θα έχουν πιο άνετη και ασφαλή πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 100.000 ευρώ και περιλαμβάνει εργασίες αρχιτεκτονικής τοπίου, αποκατάστασης, διαμόρφωσης και κατασκευής υποδομών διαχείρισης όμβριων υδάτων στις εισόδους και την αυλή του Διοικητηρίου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών λαμβάνονται ειδικά μέτρα ρύθμισης της εισόδου και εξόδου των υπαλλήλων και εξυπηρετούμενων πολιτών ώστε, σε κάθε περίπτωση, να εξασφαλίζεται η άνετη και ασφαλής πρόσβασή τους στο κτίριο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι πολύ ευχάριστο που πριν κλείσει η χρονιά, θα έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε τις συνθήκες πρόσβασης και εξυπηρέτησης των πολιτών στο Διοικητήριο. Παράλληλα, εξασφαλίζουμε μία νέα εικόνα για το Διοικητήριο και κατ’ επέκταση τη δημόσια διοίκηση που οφείλει να είναι κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του και να εμπνέει κύρος και αξιοπιστία. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής τοπίου της αποκατάστασης, όπως και στη λειτουργικότητα και ασφάλεια. Τις βροχερές ημέρες και όταν χιόνιζε δημιουργούνταν πολλά προβλήματα στον κεντρικό διάδρομο που φτιάχτηκε πριν από 17 χρόνια. Ελπίζω και εύχομαι οι πολίτες να εκτιμήσουν και να προστατέψουν το νέο έργο καθώς οι δημόσιοι χώροι αποτελούν ουσιαστικά προέκταση του σπιτιού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.