Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Γιαννιτσά: 2η Λαϊκή Αγορά Βιολογικών Προϊόντων “Bio Bazaar”...

...Σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011,
...ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 η 1η Λαϊκή Αγορά Βιολογικών Προϊόντων “Bio Bazaar”



Αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα της πρώτης Λαϊκής Αγοράς Βιολογικών Προϊόντων, Bio Bazaar, που υπό την ευθύνη του Οργανισμού Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ», διοργανώθηκε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ιππικής Τέχνης.

Βιοκαλλιεργητές της περιοχής εξέθεσαν τα προϊόντα τους, έδωσαν πληροφορίες σε καταναλωτές, ενώ ο πρόεδρος του πιστοποιητικού Οργανισμού, κος Χαρίσης Αργυρόπουλος βιολόγος και βιοκαλλιεργητής ο ίδιος, σε παράλληλη ομιλία του, στους συνεδριακούς χώρους του Κέντρου, ανέπτυξε το θέμα: Ο κήπος του ερασιτέχνη βιοκαλλιεργητή...


Οι επισκέπτες του Kέντρου Ιππικής Τέχνης, πολλοί εκ των οποίων ήρθαν από μακριά, συνδυάζοντας τις αγορές των βιολογικών προϊόντων με μιαν ευχάριστη εκδρομή, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ιππικής Τέχνης, να πληροφορηθούν τις αρχές υπό τις οποίες έχει οργανωθεί σε μια άκρως φιλική προς το περιβάλλον βάση, να γνωρίσουν τα άλογα που εκτρέφονται, να έλθουν σε επαφή με την απειλούμενη από εξαφάνιση φυλή των ελληνικών αλόγων – πλαγιοτροχαστών, να κάνουν ιππασία και βόλτα με την άμαξα.

Η Λαϊκή Αγορά Βιολογικών Προϊόντων, που ήρθε για να μείνει ως θεσμός στην περιοχή μας, θα γίνεται κάθε Κυριακή, από τις 10.00’ το πρωί έως τις 13.30’ το μεσημέρι, και πάντα θα συνοδεύεται από παράλληλες εκδηλώσεις και ήτοι ομιλίες, σεμινάρια, επιδείξεις.

Σήμερα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου και στις 11.30’ από στέλεχος του Πιστοποιητικού Οργανισμού «ΔΗΩ» θα γίνει ομιλία – συζήτηση, με το εξής θέμα: Διαδικασία Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων – Πόσο ασφαλή είναι τα προϊόντα που αγοράζουμε.

Σημειώνεται ότι ο χώρος της αγοράς είναι στεγασμένος και ως εκ τούτου οι καιρικές συνθήκες δεν αποτελούν εμπόδιο για την ομαλή της πραγματοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.