Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Στην Π.Ε.Πέλλας η Πρέσβειρα της Ταιπέι με χορηγία - Εκδήλωση Βράβευσης της Δρ. Αναστασίας Παπαδοπούλου

Στην Π.Ε.Πέλλας η Πρέσβειρα της Ταιπέι, με εκδήλωση χορηγίας εξοπλισμού σε τοπικούς φορείς και Βράβευση της Δρ. Αναστασίας Παπαδοπούλου.

Η Πρέσβειρα της Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα κα. Elizabeth Chu πρόκειται να επισκεφτεί την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011. Κατά την παραμονή της στην περιοχή θα συναντήσει τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη κι άλλους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και παραγωγικών και κοινωνικών φορέων.

Η Πρέσβειρα της Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα πρόκειται να συμμετάσχει σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται από κοινού με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κα Chu θα δωρίσει ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Στην ίδια εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης πρόκειται να βραβεύσει την Δρ. Αναστασία Παπαδοπούλου για το σημαντικό ερευνητικό και επιστημονικό της έργο, καθώς επίσης και για τη διεθνή διάκριση που έλαβε ως «καλύτερη Νέα Ερευνήτρια για το 2011», στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Κυτταρικής Θεραπείας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 11.30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Ξενία» στην Έδεσσα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας που υποδέχεται την Πρέσβειρα της Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία μακρινή χώρα η οποία ανήκει στις λεγόμενες αναδυόμενες οικονομίες και διαγράφονται εξαιρετικές προοπτικές συνεργασίας σε παραγωγικούς τομείς και επενδύσεις κοινού ενδιαφέροντος. Επιλέξαμε την ίδια μέρα να βραβεύσουμε και τη Δρ. Αναστασία Παπαδοπούλου, θέλοντας να τονίσουμε τη σημασία που έχει η έρευνα και η καινοτομία στη νέα εποχή και την υποχρέωση της πολιτείας να στηρίζει και να αναδεικνύει το έργο των νέων ερευνητών. Αν θέλουμε η Ελλάδα να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική και κυρίαρχη στις διεθνείς αγορές, χρειάζεται να επενδύσουμε σε στρατηγικές συμμαχίες και επίσης να ενεργοποιήσουμε νέους ανθρώπους με σύγχρονες γνώσεις και ικανότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.