Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Έγινε η δημοπρασία για το Χιονοδρομικό του Βόρα . Δείτε ποιός το πήρε...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημόσια πλειοδοτική ανοικτή δημοπρασία με φανερή και προφορική προσφορά για την εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα-Καϊμακτσαλάν και λοιπών εγκαταστάσεων, στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου, σύμφωνα με τους όρους της αντίστοιχης διακήρυξης.

Η δημοπρασία διενεργήθηκε ενώπιων της Τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού. Πρόεδρος ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αλκιβιάδης Νουσηκύρου και μέλη ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Φαρμούζης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Ιορδάνης Κιοσέογλου. Παρόντες στη διαδικασία ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, τοπικοί παράγοντες και εκπρόσωποι τοπικών φορέων καθώς επίσης και δημοσιογράφοι.

Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας υπήρξε μοναδική προσφορά από την εταιρία «Γεώργιος Παράσχου και ΣΙΑ ΕΠΕ», με τιμή προσφοράς το ποσό των 95.500 ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΠΕ θα συνεδριάσει την προσεχή Τετάρτη προκειμένου να επικυρώσει το πρακτικό διενέργειας του διαγωνισμού και να προχωρήσει στη διαδικασία υπογραφής της σύμβασης εκμίσθωσης των εγκαταστάσεων με τον Ανάδοχο.

Ο κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη την Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού για την άψογη ολοκλήρωση της διαδικασίας κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο διαγωνισμός είχε θετική έκβαση και τηρήθηκε απόλυτα η νομιμότητα όπως προβλέπονταν στη διακήρυξη, δίνοντας το δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε ενδιαφερόμενο στο πλαίσιο μίας ανοικτής και απόλυτα διαφανούς διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι δεν υποβλήθηκε ένσταση κατά της νομιμότητας της διακήρυξης και της διενέργειας του διαγωνισμού κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.