Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Σ.Ε.Δ.Π. ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ- Δ.Τ. 17.10.2011

Κωνσταντινουπόλεως 60, Έδεσσα ● Τηλ. 2381021306 & Fax. 2381022215

Ε-mail: info@sdp-pellas.gr ● http://www.sdp-pellas.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι διαιτητές του Συνδέσμου Επισήμων Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Πέλλας χαιρετίζουν τη γενναία απόφαση του προπονητή των μεικτών ομάδων παίδων και νέων της ΕΠΣΝΠ κ. Πέτρου Πασσαλή,να παραιτηθεί από τη θέση του για λόγους ευθυξίας, λόγω των παρεμβάσεων στο έργο του από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ.Νουσηκύρου.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με προσωπικότητα,αξιοπρέπεια και ήθος,οι οποίοι ως μοναδικό σκοπό έχουν να παρουσιάσουν έργο μέσα από την προσωπική τους εργασία και τις προσωπικές τους επιλογές,χωρίς παρεμβάσεις από αναρμόδιους.

Από πληροφορίες μας,η παραίτηση του οφείλετε στο γεγονός,ότι δεν αποδέχτηκε παρέμβαση του κ.Νουσηκύρου να αγωνισθεί στην μικτή ομάδα της ένωσης γιος πολύ πολύ στενού του συνεργάτη,του οποίου το όνομα αν και γνωρίζουμε δεν επιτρέπετε να αναφέρουμε,διότι το ανήλικο παιδί δεν φέρει καμία ευθύνη από τις ενέργειες του πατέρα του,αλλά και των φίλων του πατέρα του.

Μετά από αυτό το γεγονός τι μέλλει γενέσθαι κ.Νουσηκύρου;

Αυτό που κάνατε προβλέπεται από κάποιο Κανονισμό; Εσείς μας λέγατε,ότι κάνετε πάντα ότι προβλέπεται από τον Κανονισμό!!!!!

Ο κ. Πασσαλής είχε την ευθυξία να παραιτηθεί,διότι έχει μια διαφορετική κουλτούρα και παιδεία και ανήκει πραγματικά στο 5% των ανθρώπων που θα έπρατταν κατ αυτό τον τρόπο.

Εσείς και ο πολύ πολύ στενός σας συνεργάτης,έχετε αυτή την ευθυξία να παραιτηθείτε ή ανήκετε στο υπόλοιπο 95%;


ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.