Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ» ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΒΡΥΣΕΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο σύλλογος ποντίων Έδεσσας, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Θεοδώρου Γαβρά, που η εκκλησία μας τιμά στις 2 Οκτωβρίου, παρευρέθηκε στις Πέντε Βρύσες Λαγκαδά στο ομώνυμο Μοναστήρι του Ιδρύματος του Αγίου Προστάτη του συλλόγου, και συμμετείχε στις ετήσιες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από το Ιερό Ίδρυμα, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011, ημέρα της γιορτής του.

Η αποστολή από την Έδεσσα παρευρέθηκε στη Θεία Λειτουργία που χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, ενώ χορευτές του συλλόγου μας ανέλαβαν τη μεταφορά της εικόνας κατά τη λιτάνευση και έλαβε μέρος με το χορευτικό τμήμα στις εκδηλώσεις, σε μια άψογη παρουσία που απέσπασε τα χειροκροτήματα και τα συγχαρητήρια των θεατών.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων πλαισίωσαν και άλλα χορευτικά τμήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι εντυπώσεις που απεκόμισαν τα μέλη της αποστολής από την διοργάνωση και τη φιλοξενία ήταν άριστες!

Η πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων της Έδεσσας κ.
Ροζαλία Γαβριηλίδου παρέδωσε στους διοργανωτές ένα αναμνηστικό Λαβαράκι του συλλόγου και έντυπο υλικό από την Αντιπεριφέρεια Πέλλας ενώ μετέφερε και τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη Θόδωρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.