Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΑΕΚ-Αρης=3-0 (Βίντεο, ρεπορτάζ)

Με δύο γκολ στο καλό της πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Άρη. Πάλεψαν οι παίκτες του Τζιώλη, αλλά δεν έκαναν αξιόλογη φάση. Δείτε τα γκολ και τα στιγμιότυπα του αγώνα.


Ανώτερη η ΑΕΚ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα επικράτησε με 3-0 του Άρη στο ΟΑΚΑ και έφτασε τους 13 βαθμούς σε 7 ματς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος κλείνοντας την Ένωση στα καρέ της, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα.

Στο 10ο λεπτό η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ μετά το αυτογκολ του Λαζαρίδη. Σέντρα του Λεονάρντο στην "καρδιά" της άμυνας του Άρη με τον Λαζαρίδη να βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και να τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του, 1-0.

Στο 39΄ οι παίκτες της ΑΕΚ συνδυάζονται πανέμορφα με τον Λυμπερόπουλο να δέχεται την τελική μπαλιά στο ύψος του πέναλτι και αυτός αφού περνά τον Βελλίδη πλασάρει από κοντά εύστοχα για το 2-0.

Το 3-0 ήρθε στο 78΄. Ο Κάλα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαγού, κάνει το 3-0 για την ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις των προπονητών:
Ν.Κωστένογλου: «Καθαρή νίκη»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Κωστένογλου έκανε λόγο για καθαρή νίκη, σημειώνοντας ότι η ομάδα του βήμα-βήμα, θα γίνεται καλύτερη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Ήταν μια καθαρή νίκη με τρία πολύ ωραία γκολ και το σημαντικότερο είναι ότι δεν δεχθήκαμε κάποιο τέρμα. Βήμα-βήμα θα πάμε καλύτερα. Θέλω μεγαλύτερη προσοχή και ταπεινότητα, γιατί τα μεγάλα βήματα φέρνουν ενθουσιασμό".

Σ.Τσιώλης: «Αύριο θα συναντηθώ με την διοίκηση»

Ο Σάκης Τσιώλης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα προανήγγειλε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας την Δευτέρα. Αναφερόμενος στον αγώνα, στάθηκε στην κακή ψυχολογία της ομάδας του και στην ευστοχία της Ένωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ενα δύσκολο απόγευμα για τον Αρη. Πριν το ματς όλες αυτές τις ημέρες προσπαθήσαμε να ετοιμαστούμε για να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά πήγαν αλλιώς τα πράγματα. Ξεκινήσαμε νωθρά και το γρήγορο 1-0 λειτούργησε αρνητικά για εμάς. Πέρα από την κλάση του Λυμπερόπουλου, που έδειξε ξανά ότι παραμένει παίκτης κλάσης, ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς αν γινόταν το 2-1 με το δοκάρι στο 45'.

Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να ανεβούμε και να μεταφέρουμε το ματς στο μισό γήπεδο για να βάλουμε γκολ. Υπήρχε, βέβαια, ρίσκο όπως πάντα. Δεν είχαμε προβλήματα με τις αντεπιθέσεις τους αλλά δεν σκοράραμε κιόλας... Η ΑΕΚ κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και για εμάς είναι μια πραγματικά πολύ άσχημη ήττα.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ νωρίς, η ΑΕΚ πρέσαρε και γι' αυτό κάναμε κάποιες βαθιές μπαλιές. Εμείς δε θέλουμε κάτι τέτοιο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο ορθόδοξη κυκλοφορία της μπάλας αλλά η ΑΕΚ πρέσαρε. Προσπαθήσαμε για τουλάχιστον 20-25 λεπτά να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν κάναμε κλασική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά αν με τα δοκάρια σκοράραμε θα ξαναμπαίναμε στο ματς.

Το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ μας ανάγκασε να βγούμε περισσότερο μπροστά. Κυρίως κινδυνεύαμε από στημένες φάσεις. Η βαθμολογική κατάσταση και η ανάγκη να πάρουμε αποτέλεσμα μας κάνει περισσότερο νευρικούς. Οταν ένα σέντερ φορ είναι μέσα στις δύο φάσεις -αναφέρομαι στον Λυμπερόπουλο- είναι σαφές ότι το πρόβλημα μας ήταν ότι τα στόπερ δεν πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα.

Πάντα όταν μια μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης είναι πίσω βαθμολογικά και έχει μέτριες εμφανίσεις, υπάρχει πρόβλημα ψυχολογικό. Πιστεύαμε και θέλαμε να ανατρέψουμε τα πράγματα αλλά δεν έγινε δυστυχώς. Θέλουμε ένα αποτέλεσμα για να πάρουμε τα πάνω μας.

Σήμερα μιλάω για το παιχνίδι, αύριο θα συναντηθώ με τη διοίκηση. Δε θα μιλήσω τώρα για το μέλλον μου. Εχουμε άψογη συνεργασία με τη διοίκηση, θα μιλήσουμε, θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση και αυτό θα κάνουμε. Πάνω από όλα είναι ο Αρης.

Σίγουρα είναι εφιαλτική η στιγμή. Δεν το περίμενε κανένας με τις προϋποθέσεις που άρχισε η ομάδα. Ηταν σταθμός για μένα ο Αρης, περίμενα ότι θα κάναμε πολλά φέτος αλλά είμαι πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση. Πρώτα από όλα το καταλογίζω στον εαυτό μου αυτό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια απόδοση και βαθμολογική συγκομιδή μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές ούτε στα χειρότερα όνειρα μου. Μας έχει γυρίσει, πάντως, την πλάτη και η τύχη ενώ έχουμε και δύο ματς λιγότερα. Αυτά, όμως, είναι δικαιολογίες

Καλή τύχη στην ΑΕΚ και τον κ. Κωστένογλου".


Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Βάργκας, Λυμπερόπουλος.

Άρης: Βελλίδης, Παπαστεριανός, Μίσελ, Τόχα, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Ιάκομπ, Ούμπιντες, Πρίττας, Ακόστα.


Δείτε τα γκολ και τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.