Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας και ο Δήμος Έδεσσας τιμούν τον Λάμπη Γερεμτζέ

Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας και ο Δήμος Έδεσσας πρόκειται να τιμήσουν τον κ. Λάμπη Γερεμτζέ, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Έδεσσα. Συγκεκριμένα, η τελετή πραγματοποιείται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 12.00π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου θα βραβεύσουν τον κ.Γερεμτζέ για την σημαντική κοινωνική προσφορά του και τη συμβολή του στην προβολή και ανάδειξη της τοπικής ιστορίας και πολιτισμού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: "Αποφασίσαμε από κοινού με τον Δήμαρχο Έδεσσας να τιμήσουμε τον κ. Γερεμτζέ ως πρότυπο ενεργού πολίτη που αγαπά και νοιάζεται τον τόπο του με έργα και πράξεις. Στην παρούσα δύσκολη συγκυρία η Ελλάδα έχει ανάγκη από ενεργούς πολίτες που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και συμμετέχουν με ανιδιοτέλεια και δημιουργικότητα στη βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής μας. Επίσης, η δράση στην ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς δημιουργεί μία προοπτική για το μέλλον και συμβάλλει στην ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας που είναι πολύτιμη για να αναπτύξουμε εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα. Οι αξίες και οι παραδόσεις των προγόνων μας και της περιοχής μας αποτελούν σταθερά σημεία αναφοράς, εξαιρετικά σημαντικά για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την κρίση που πλήττει τη χώρα μας και ιδιαίτερα την ελληνική περιφέρεια στην οποία ανήκει και η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.