Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Επιστολή διαμαρτυρίας του Αντιπεριφερειάρχη για το κλείσιμο του ΕΛΤΑ στην Καρυώτισσα Πέλλας

Πρός:

κ. Βαρσάμη Χρήστο, Δ/νων Σύμβουλο ΕΛΤΑ, Απελού 1, 10188 ΑΘΗΝΑ
κ. Καραγιάννη Αθανάσιο, Δ/ντη Περιφερειακής Δ/νσης Κεντρικής Μακεδονίας, 54106 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Θέμα: Επικείμενη διακοπή λειτουργίας του Τοπικού Καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Καρυώτισσα Πέλλας.

Αναφορικά με την επικείμενη διακοπή λειτουργίας του Τοπικού Καταστήματος των ΕΛΤΑ Καρυώτισσας και επειδή θεωρούμε ότι τα «Ελληνικά Ταχυδρομεία», εξακολουθούν να έχουν ως κύρια αποστολή τους την παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών προς ΟΛΟΥΣ τους έλληνες πολίτες, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

· Είμαστε εντελώς αντίθετοι στη λήψη γρήγορων και ανορθολογικών αποφάσεων οι οποίες λαμβάνονται σε κεντρικό επίπεδο και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη αντικειμενικά και τεκμηριωμένα στοιχεία από την τοπική πραγματικότητα.

· Είμαστε αντίθετοι στην περαιτέρω υποβάθμιση της Πέλλας και στον εμπαιγμό των κατοίκων που βλέπουν τη διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη να αποτελεί το πρόσχημα για την αποδόμηση της επαρχίας σε όλα τα επίπεδα.

· Η διακοπή λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος θα δημιουργήσει προβλήματα στην εξυπηρέτηση ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, αναγκάζοντας τους πολίτες καθημερινά να μετακινούνται σε μεγάλες αποστάσεις. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις, τη στιγμή που το κατάστημα εξυπηρετεί τους αγρότες της περιοχής των οποίων το εισόδημα έχει συρρικνωθεί το τελευταίο διάστημα.

· Το μεγαλύτερο μέρος των συγκεκριμένων πολιτών θα απευθυνθεί σε άλλες εταιρίες για την εξυπηρέτησή του, γεγονός που μακροπρόθεσμα θα βλάψει την επιχειρηματική βιωσιμότητα των ΕΛΤΑ.

Επειδή αναγνωρίζουμε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ως μία εθνική επιχείρηση, πολύ αξιόπιστη, με πολύ αξιόλογα αποτελέσματα και νοιαζόμαστε για την επιχειρηματική του βιωσιμότητα και την μελλοντική του ανάπτυξη, σας καλούμε, πριν από την οποιαδήποτε απόφαση, να πραγματοποιήσετε ενδελεχή έρευνα και ανάλυση κόστους-οφέλους για τα ΕΛΤΑ αλλά και τους πελάτες της επιχείρησης.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία και ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα επιχειρησιακά σας σχέδια.


Με εκτίμηση,

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.