Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας – Καϊμάκτσαλαν

Σήμερα 14/10, στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου, στην Έδεσσα, υπογράφηκε η σύμβαση παραχώρησης της εκμετάλλευσης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας-Καϊμάκτσαλαν μεταξύ της Αναπτυξιακής Πέλλας «Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» και της αναδόχου εταιρείας «Γεώργιος Παράσχου και ΣΙΑ ΕΠΕ».

Η Αναπτυξιακή Πέλλας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και η ανάδοχος εταιρεία από το νόμιμο εκπρόσωπό της κ. Γεώργιο Παράσχου. Επίσης ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας υπηρεσιακοί παράγοντες που, μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνοι για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Φανερά ικανοποιημένος ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δήλωσε ότι η διαρκής και επίπονη προσπάθεια για την παραχώρηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμάκτσαλαν, με τους ευνοϊκότερους όρους για την Π.Ε. Πέλλας έφερε αποτέλεσμα και ότι υπάρχουν οι καλύτερες προϋποθέσεις για την επαναλειτουργία του Χιονοδρομικού. Πλέον όλο το βάρος ρίχνεται στις εργασίες αναμόρφωσης των χώρων του Κέντρου ώστε να λειτουργήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και προς όφελος των πολιτών της Πέλλας, να γίνει πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κατά τη χειμερινή περίοδο και να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ανάτασης της τοπικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.