Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Α1 ΠΕΛΛΑΣ: ΑΡΗΣ ΠΡ.ΗΛΙΑ-ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ=3-1


Με τους σημερινούς τρείς βαθμούς ο ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ έχει πλέον 18 και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παράλληλα έφτασε στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο 4 στα 4 εντός έδρας.

Τα γκολ του αγώνα:

Στο 27’ ο ΑΡΗΣ κερδίζει φάουλ δυο μέτρα έξω απ' την μεγάλη περιοχή και προς το κέντρο, ο Νικολαίδης αναλαμβάνει να το εκτελέσει και με απευθείας σουτ-ζωγραφιά στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι και ανοίγει το σκορ, 1-0!!

Στο τελευταίο λεπτό του Α’ ημιχρόνου έρχεται η ισοφάριση σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους μετά από γέμισμα στην μεγάλη περιοχή, βρίσκει τον ξεχασμένο αντίπαλο παίκτη που πλασάρει εύστοχα και ενώ οι αμυντικοί έχουν σταματήσει αφού ο επιθετικός φαίνεται να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ. Το γκολ έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων προς τον βοηθό διαιτητή που άφησε την φάση να συνεχιστεί, με συνέπεια την αποβολή του προπονητή Κώστα Τσαβδαρίδη.

Απάντηση του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία στο 54’ μετά από μια κούρσα του Μουρουζίδη από δεξιά, σέντρα στην περιοχή γίνεται μια φάση διαρκείας με προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα, δεύτερη επαναφορά βρίσκει τον Καλότι μόνο του ένα μέτρο από την εστία και με κεφαλιά γράφει το 2-1!!

Στο 86’ σε μια από τις πολλές αντεπιθέσεις ο Δημητριάδης Μάκης μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και ανατρέπεται καθαρά, ο διαιτητής καταλογίζει αμέσως το πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης αναλαμβάνει την εκτέλεση, δυνατό πλασέ στην δεξιά γωνία και γίνεται το τελικό 3-1. Ο σκόρερ τρέχει προς το κόρνερ και όλη η ομάδα μια αγκαλιά αφιερώνει το γκολ στον πρόεδρο του συλλόγου, Παναγιώτη Δημητριάδη!

* Οι έντεκα παίκτες για τον ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ:
Βόλτσης κάτω απο τα δοκάρια, Καπετανάκης, Ειρηνάκης, Χαραλαμπίδης, Παγιούλας (87’ Ιγνατιάδης), Αποστολούδας, Γιαννουσίδης, Μάντι Καλότι, Νικολαίδης (69’ Δημητριάδης Θεόφιλος), Δημητριάδης Μάκης, Μουρουζίδης (59’ Αναστασιάδης)

* Κίτρινες κάρτες για τους γηπεδούχους δέχτηκαν οι Ειρηνάκης (17’) και Παγιούλας (23’)

* Επόμενος αγώνας για τον ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ είναι την προσεχή Κυριακή εκτός έδρας με τον ΠΑΟ Φιλώτειας, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.


Πηγή: Η επίσημη σελίδα τον ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.