Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Σ.Ε.Δ.Π. ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ- Δ.Τ. 05.10.2011

Κωνσταντινουπόλεως 60, Έδεσσα ● Τηλ. 2381021306 & Fax. 2381022215

Ε-mail: info@sdp-pellas.gr ● http://www.sdp-pellas.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 23-24-25 Σεπτ.2011 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η καθιερωμένη εκδρομή του Συνδέσμου, με προορισμό την Αλεξανδρούπολη-Ανδριανούπολη Τουρκίας.

Το Σάββατο 24-9 επισκεφτήκαμε την Ανδριανούπολη, η οποία είναι μια πολύ όμορφη πόλη, όπου ακόμη δεσπόζουν παλιά ελληνικά αρχοντικά, με δυο όμορφες κλειστές αγορές κι έναν εντυπωσιακό πεζόδρομο. Χωρίζετε στην παλιά πόλη, όπου σχεδόν όλα τα σπίτια είναι παλιά ελληνικά αρχοντικά αλλά και στην καινούργια, η οποία είναι εντυπωσιακή, με τις νεόδμητες οικοδομές. Στην επιστροφή σταματήσαμε στην όμορφη Ορεστιάδα, ενώ το βράδυ διασκεδάσαμε σε κέντρο της Αλεξανδούπολης, όπου όλοι έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες, με μπροστάρη όπως πάντα τον Γιάννη Βαμβακά και την σύζυγό του Νίτσα. Εκτός από τους ανωτέρω δύο ο Γιάννης Μπίνος με την σύζυγό του Βάσω, αλλά και ο Γιώργος Αργυρίδης με τον φίλο των διαιτητών Στέργιο Γκέκα.

Την Κυριακή 25-9 έγινε η επίσκεψη στο Δέλτα του Έβρου στις Φέρρες, όπου κάποιοι έκαναν και βαρκάδα, θαυμάζοντας τα όμορφα πτηνά. Στις Φέρρες έγινε επίσκεψη στην Παναγιά την Κοσμοσωτήρα ,η οποία ανηγέρθη το 1151 και χαρακτηρίζετε ως μικρή Αγιά Σοφιά, λόγω της παρόμοιας κατασκευής της. Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στο δάσος της Δαδιάς θαυμάζοντας την άγρια ομορφιά της περιοχής, όπου ζουν διάφορα πτηνά!!! Στο Σουφλί επισκεφτήκαμε το Μουσείο μετάξης και έγιναν τα απαραίτητα ψώνια από μετάξι, από τις κυρίες της εκδρομής.

Όλοι δώσαμε ραντεβού για την επόμενη εκδρομή, με την ελπίδα να έχει την ίδια επιτυχία, όχι μόνο αναφορικά με τα αξιοθέατα, αλλά και το άριστο κλίμα που επικράτησε!!!!


Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.