Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Αναπτυξιακή Πέλλας για επικύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας-Καϊμάκτσαλαν

Στις 12/10/2011, το μεσημέρι συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Πέλλας «Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.» με θέμα την επικύρωση του πρακτικού διενέργειας του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη και με το οποίο παραχωρήθηκε η εκμετάλλευση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμάκτσαλαν στην εταιρεία «Γ. Παράσχος και ΣΙΑ ΕΠΕ».

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με τη συμμετοχή των: Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προέδρου του Δ.Σ. κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, Δημάρχων Έδεσσας και Σκύδρας κ.κ. Δ. Γιάννου και Γ. Χοϊδη. Επίσης παρόντες ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. κ. Νουσηκύρου, ο οποίος ήταν Πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού, ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας και μέλος του Δ.Σ. κ. Φαρμούζης και ο Δ/νων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής κ. Ι. Κιοσέογλου ως μέλη της ανωτέρω επιτροπής και ο κ. Κουκουλής εργολάβος, μέλος του Δ.Σ. της ΑΝ.ΠΕ.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους για δημιουργική συζήτηση ώστε με την τελική κατοχύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Χιονοδρομικού να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση των όρων που προβλέπει η καταρτισθείσα σύμβαση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε ικανοποιημένος για την τελική επικύρωση της σύμβασης με την εταιρεία «Γεώργιος Παράσχος και ΣΙΑ ΕΠΕ» αλλά και δικαιωμένος αφού με προσωπικές, αδιάκοπες ενέργειες κατάφερε να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία το μείζον αυτό θέμα της μίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας – Καϊμάκτσαλαν. Συνεπώς, η έναρξη των εργασιών για την εκ νέου λειτουργία του την προσεχή χειμερινή περίοδο μόνο ωφέλιμη μπορεί να αποδειχτεί για την τοπική κοινωνία με την προσέλκυση μεγάλου αριθμού επισκεπτών και κατ’ επέκταση προσοδοφόρα για την τοπική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.