Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο Δήμαρχος Σκύδρας «αντιδρά» στην κατασκευή πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Α.Τ. Σκύδρας

Ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης με την παρακάτω επιστολή του διαμαρτύρεται για την κατασκευή πρατηρίου υγρών καυσίμων στον περίβολο του Αστυνομικού Τμήματος.

Συγκεκριμένα:

Σκύδρα, 25/11/2011
Αριθ.Πρωτ.:20616

Προς
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - Γραφείο Υπουργού
Π.Κανελλοπούλου 4 ● 10177 Αθήνα

Κοινοποίηση:
1.Αστυνομική Δ/νση Πέλλας ● Ηρώων Πολ. 13 ● Έδεσσα 58200
2.Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας ● Εθνικής Αντ. 17 ● Σκύδρα 58500
3.Βουλευτές Ν.Πέλλας



Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Μετά από αναφορές δημοτών μας, κατοίκων της Σκύδρας, επικοινωνήσαμε με το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας απ΄όπου και πληροφορηθήκαμε πως κατασκευάζεται Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στον περίβολο του Α.Τ.

Ζητήσαμε αντίγραφο της σχετικής άδειας της αρμόδιας υπηρεσίας (Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών) η οποία όμως δεν υπάρχει.

Επειδή το Α.Τ.Σκύδρας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και σε απόσταση μικρότερη των 100μ. από σχολική μονάδα(Γυμνάσιο Σκύδρας), είμαστε αντίθετοι προς την κατασκευή του εν λόγω πρατηρίου διότι παραβιάζεται η κείμενη νομοθεσία και ενέχεται μεγάλος κίνδυνος έκρηξης & πυρκαγιάς με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Σας γνωρίζουμε δε πως διαθέτουμε έκταση που μπορούμε να σας παραχωρήσουμε προκειμένου να κατασκευάσετε Πρατήριο Υγρών Καυσίμων για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θεωρούμε πως θα παρέμβετε ώστε να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες και ότι σε κάθε περίπτωση θα μας πληροφορήσετε για το αν έχετε εκδώσει εσείς σχετική άδεια, την οποία θα παρακαλούσαμε να μας κοινοποιήσετε.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΧΟΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.