Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Σαμαρά – Παπανδρέου...

Σαστισμένος ο λαός παρακολουθεί μια απίστευτη διαμάχη μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία, εκ πρώτης όψεως μοιάζει σαν διαμάχη «περί όνου σκιάς».

Ο κόσμος, αποπροσανατολισμένος από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν συναινεί ο Σαμαράς...
σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, αφού ήδη δήλωσε ότι ψηφίζει τις γενικές κατευθύνσεις του δευτέρου μνημονίου. Τι σχέση έχει λοιπόν, αν θα είναι κυβέρνηση από πολιτικά πρόσωπα με μεγαλύτερη διάρκεια που προτείνει ο κ. Παπανδρέου ή αν θα είναι μικρής διάρκειας με εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα που προτείνει ο κ. Σαμαράς;

Κοιτάξτε, μεγάλα παιδιά είμαστε και αν και τώρα δεν καταλαβαίνουμε τι παίζεται, δεν έχουμε πλέον γιατριά. Είμαστε για τα μπάζα. Πίσω από αυτή τη διαμάχη είναι τα χρήματα και ποιος θα τα διαχειριστεί. Είναι τα χρήματα της 6ης δόσης, είναι τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και τα υπόλοιπα χρήματα της ΕΕ, καθώς και τα χρήματα από το δεύτερο μνημόνιο που θα δοθούν τον Φεβρουάριο. «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη..». Στο παρασκήνιο λοιπόν μαίνεται ένας πόλεμος πιέσεων και εκβιασμών από τα πραγματικά αφεντικά της χώρας, δηλαδή τους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες. Αυτό που αποκάλεσε ο κ. Καραμανλής «Σύστημα ΠΑΣΟΚ» ή όπως το λέμε εμείς, «Καθεστώς ΠΑΣΟΚ».

Το καθεστώς των νταβατζήδων λοιπόν, που μέσα από τα παπαγαλάκια του, τη μία μέρα ρίχνει κυβερνήσεις και την άλλη ξαφνικά παρέχει ψήφους εμπιστοσύνης, θέλει ένα απλό πράγμα. Θέλει, αυτή εδώ η πολιτική κατάσταση που ελέγχεται απόλυτα από τα ίδια διαπλεκόμενα συμφέροντα , να διανείμει τα κονδύλια. Γνωρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ εκλογικά θα καταρρεύσει και οι ελεγχόμενοι από το ίδιο πολιτικοί θα είναι εκτός σκηνής. Γι’ αυτό επείγεται να τελειώσει τη δουλειά τώρα. Τώρα θα τα παίξει όλα για όλα.

Ο εξαθλιωμένος λαός περιμένει τα χρήματα από την τρόϊκα και οι ντόπιοι νταβατζήδες σχεδιάζουν πως θα τα διασπαθίσουν. Στην πραγματικότητα, τώρα παίζεται η επόμενη εικοσαετία του ΠΑΣΟΚ ή της Νέας Δημοκρατίας. Αν καταφέρει το «Καθεστώς ΠΑΣΟΚ» να βάλει στο χέρι αυτά τα χρήματα, τότε θα εξασφαλίσει δύναμη για τα επόμενα χρόνια της σκλαβιάς του λαού που έρχονται. Αν όμως δεν εξασφαλίσει αυτά τα χρήματα, τότε θα κλείσουν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, με τα οποία ελέγχονται πολιτικοί και λαός, το καθεστώς θα καταρρεύσει και ο κόσμος θα απελευθερωθεί. Τουλάχιστον, εμείς οι πολίτες, ας αντιμετωπίσουμε ελεύθεροι και όχι ναρκωμένοι από τα ΜΜΕ, τα δύσκολα χρόνια που έρχονται.

Γι’ αυτό λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς θέλει μια βραχύβια κυβέρνηση, όχι από ελεγχόμενα από τους νταβατζήδες πολιτικά πρόσωπα και να πάμε σε εκλογές γρήγορα, χωρίς καμία άλλη κυβερνητική ενέργεια πλήν αυτού που μας εκβιάζει η Μέρκελ, πιστεύοντας ότι θα είναι η Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα, ώστε να διαχειριστεί η ίδια τα παραπάνω χρήματα, γκρεμίζοντας ή έστω ελέγχοντας, το υπάρχον σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς. Το ίδιο καθεστώς που προσπάθησε να διαχειριστεί ο κ. Καραμανλής και το οποίο όμως τον κατάπιε, χωρίς να το καταλάβει.

Πριν λοιπόν πάρουμε θέση, υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς, θα πρέπει να ξέρουμε τουλάχιστον τι ακριβώς εκπροσωπούν οι δύο διαφορετικές απόψεις..

Πάντως ρίξτε μια ματιά στα καθεστωτικά ΜΜΕ και θα δείτε με πόση λύσσα επιτίθενται στον Αντώνη Σαμαρά, αυτά τα ίδια που πριν ένα εικοσιτετράωρο τον υμνούσαν, για να καταλάβετε τι παίζεται.

Εμείς από αυτό εδώ το blog είχαμε προειδοποιήσει τον Αντώνη Σαμαρά να μην κάνει πίσω. Μην καταστεί έρμαιο των νταβατζήδων και των δημοσκόπων. Τότε το πολιτικό του μέλλον, θα κανονίζεται από άλλους. Το δε μέλλον της πατρίδας, πιστεύουμε ότι το αντιλαμβάνεστε.
Τώρα, που το κρατικοδίαιτο "Καθεστώς ΠΑΣΟΚ" είναι στεγνό από κεφάλαια, τώρα θα πρέπει να το συντρίψει.

__________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.