Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

1η Σύσκεψη για το Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών 2012

Θ. Θεοδωρίδης: Έγκαιρη προετοιμασία και πρόληψη σημαντικές προτεραιότητες για την Π.Ε. Πέλλας

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτερα, 23/01/2012, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου, η πρώτη σύσκεψη για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών για το 2012. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, συμμετείχαν ακόμη ο Δ/ντής της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Μέριμνας κ. Κόντος, ο Γεν. Δ/ντής της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Κιοσέογλου και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Πέλλας.

Στη σύσκεψη τέθηκε το θέμα της έγκαιρης προετοιμασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης για το Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών του 2012. Άλλωστε, ο κ. Θεοδωρίδης συμμετείχε, σε μια σειρά συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο καιρό στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την έγκαιρη οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος σε επίπεδο Περιφέρειας.

Στη συζήτηση που διενεργήθηκε αναφέρθηκαν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν πέρυσι κατά τη διάρκεια του προγράμματος και για το λόγο αυτό ο κ. Θεοδωρίδης ζήτηση από όλους τους φορείς να είναι σε εγρήγορση για την κατάλληλη προετοιμασία και την άμεση επίλυση τυχόν ζητημάτων που θα ανακύψουν.

Σε δήλωσή του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει: « Από την εμπειρία της επιτυχούς υλοποίησης του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών πέρυσι και μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών από τον Ιανουάριο. Η Π.Ε. Πέλλας δίνει μεγάλη σημασία στην πρόληψη, για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια των κατοίκων της. Στοχεύουμε σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα φέτος κάτι που απαιτεί σωστό και έγκαιρό προγραμματισμό. Τέλος, η συνεργασία και η βοήθεια όλων των πολιτών για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που θα εμφανιστούν κρίνεται πολύτιμη. Εύχομαι καλή δύναμη στις υπηρεσίες και στα στελέχη που θα επωμιστούν την αποπεράτωση του προγράμματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.