Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Εορτασμός της 1ης του νέου έτους στην Π.Ε. Πέλλας

Θ. Θεοδωρίδης: ελπιδοφόρο το 2012

Με επισημότητα και μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την πρώτη του νέου έτους 2012.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με την πραγματοποίηση δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Έδεσσα με τη χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ.

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αντάλλαξε ευχές στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και αναπτυξιακών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, καθώς επίσης και με τα μέλη πολλών τοπικών συλλόγων και πολιτών.

Συγκεκριμένα, στη δεξίωση που παρατέθηκε ήταν παρόντες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο Στρατηγός Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού κ. Μπαρκούκης, ο Ταξίαρχος κ. Γεωργίου, ο Αστυνομικός Δ/ντής Πέλλας κ. Λουκάς, ο βουλευτής Πέλλας κ. Γιουματζίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τσώτσος, ο πρώην βουλευτής Πέλλας κ. Τζαμτζής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κα. Ζωγράφου και κ. Νουσηκύρου, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Τσαντάκης και πλήθος πολιτών.
Ευχάριστη νότα στη δεξίωση ήταν ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» τα μέλη του οποίου έψαλαν τα κάλαντα στον κ. Θεοδωρίδη και στους παρευρισκόμενους με τη συνοδεία της παραδοσιακής ποντιακής λύρας.

Μέχρι αργά το μεσημέρι ο κ. Θεοδωρίδης δεχόταν επισκέψεις και ευχές από πολλούς πολίτες της Έδεσσας, Προέδρους και μέλη Συμβουλίων Συλλόγων και Επιτροπών της Πέλλας, της Αλμωπίας και της Σκύδρας.

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 1ης του έτους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Το 2012 μπορεί να είναι μία χρονιά ελπίδας και προόδου. Η κρίση μας έχει αγγίξει όλους και είναι ώρα να δράσουμε συντονισμένα και στρατηγικά. Με βασικό άξονα τον στρατηγικό επιχειρησιακό σχεδιασμό που έχουμε ετοιμάσει, μπορούμε να προχωρήσουμε σε παραγωγικές επενδύσεις και δράσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση της πραγματικής οικονομίας της Πέλλας.

Η ευθύνη είναι συλλογική και όλοι μαζί οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα τις «προκλήσεις» της νέας χρονιάς. Για το νέο έτος 2012 εύχομαι σε όλους υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Επίσης, αμοιβαιότητα και κατανόηση στις διαπροσωπικές μας σχέσεις για την επίτευξη των προσωπικών και συλλογικών μας στόχων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.