Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

1oς Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μακεδονομά​χων Μεσημερίου Έδεσσας

Ο Σύλλογος Βετεράνων αθλητών στίβου Έδεσσας και το Τοπικό Συμβούλιο του Δ.Δ. Μεσημερίου του Δήμου Έδεσσας διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Δρόμου Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου μήκους 12 χιλ., (με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία του Δημοτικού .Διαμερίσματος Μεσημερίου του Δήμου Έδεσσας).
Με την συμπλήρωση φέτος των 100 χρόνων από τον Μακεδονικό Αγώνα (1912 -2012), ταυτόχρονα με το ετήσιο μνημόσυνο θα γίνει αγώνας Δρόμου προς τιμή και μνήμη των πεσόντων Μακεδονομάχων του Μεσημερίου που έπεσαν σε μάχη στην διαδρομή που θα γίνει ο Αγώνας.

Η διαδρομή ξεκινά από το Μεσημέρι ακολουθεί το δρόμο για Φλαμουριά και καταλήγει πάλι στην κεντρική πλατεία του Μεσημερίου με συνολικό μήκος περίπου 12 χιλιόμετρα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 11:30 π.μ.


ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ: Η εκκίνηση θα γίνει από την Κεντρική πλατεία του Μεσημερίου θα ακολουθήσει τον επαρχιακό δρόμο προς Φλαμουριά και η επιστροφή θα γίνει από τον ίδιο δρόμο με τερματισμό πάλι στην Κεντρική πλατεία του Μεσημερίου. Όλη η διαδρομή είναι άσφαλτος μήκους 12χιλ με ανηφοροκατηφόρες και συνολικά υψομετρικά περίπου 200μ.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ - ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Πινακίδια χιλιομετρικών αποστάσεων θα υπάρχουν ανά 1 χιλιόμετρο, καθώς επίσης και σήμανση με κορδέλες και ειδική μπογιά.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (ΥΔΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ): Σταθμοί ανεφοδιασμού θα υπάρχουν σε όλο το μήκος της διαδρομής και ανά 3 χιλιόμετρα.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ: Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου σε 2 κομβικά σημεία της διαδρομής. Όλοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη διαδρομή και να φέρουν το νούμερο του αγώνα σε εμφανή σημείο στο σώμα τους. Απαγορεύεται κάθε παρεκτροπή, παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής από αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του αθλητή(-τριας).

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ - ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε τροποποίηση του κανονισμού ή και της διαδρομής του αγώνα όταν αυτό κριθεί απαραίτητο και πάντα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Κάθε αλλαγή θα γίνεται γνωστή και θα ανακοινώνεται στους αθλητές από τις σχετικές με τον αγώνα ιστοσελίδες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ: Θα υπάρχει κάλυψη από γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευμένους εθελοντές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
Ανδρών: 1) Eως 30 χρόνων, 2) 30 - 39ετών, 3) 40 - 49 ετών, 4) 50 ετών και άνω

Γυναικών: Μία κατηγορία

Οριο τερματισμού: Ανώτατο χρονικό όριο τερματισμού, ορίζονται οι 2 ώρες, δηλαδή , η 13.30. Μετά από την ώρα αυτή, οι αθλητές/τριες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.

ΕΠΑΘΛΑ: Θα βραβευθούν με κύπελλα οι πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας καθώς επίσης και της γενικής κατηγορίας. Θα βραβευτούν με μετάλλια οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας,. Διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ:
Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται 1 ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα με επιτυχία. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα
Φανιόπουλος Χριστόδουλος 6977355340
Γέργης Τρύφων 6936671000
Και με την αποστολή της δήλωσης συμμετοχής στο email: xrodif@yahoo.gr

Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται τα εξής στοιχεία των αθλητών: όνομα, επώνυμο, σύλλογος, ημερομηνία γέννησης, τόπος διαμονής, τηλέφωνο επικοινωνίας, υπογραφή. Ο κάθε αθλητής θα πρέπει να βεβαιώνει ότι τρέχει με δική του ευθύνη και έχει εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη ενώ θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 θα επιτραπεί με ενυπόγραφη δήλωση του γονέα.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Μέσω Θεσσαλονίκης με προορισμό την Έδεσσα, μία απόσταση περίπου 1 ώρας και 20 λεπτών. Στην συνέχεια περνώντας την Έδεσσα, κατευθυνόμαστε προς Φλώρινα, και στρίβουμε αριστερά στο 1χιλ.στο φανάρι προς Μεσημέρι. Εναλλακτικά παρακάμπτοντας την Έδεσσα από την περιφερειακή προς Άγρα και Φλώρινα στο φανάρι στρίβουμε δεξιά.
Από Κοζάνη ακολουθώντας την Εθνική Οδό προς Έδεσσα στρίβουμε στο φανάρι αριστερά για Έδεσσα και αμέσως δεξιά για Μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.