Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Στις +18,5 % η διαφορά της 1ης ΝΔ με το 5ο ΠΑΣΟΚ.

Στη δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό "Επίκαιρα", που δημοσιοποιήθηκε χθες, η ΝΔ φέρεται να λαμβάνει το 30,5% της πρόθεσης ψήφου και προηγείτε με 18,5 μονάδες από το 5ο ΠΑΣΟΚ, που έχει πάρει την κάτω βόλτα. Ωστόσο, πέρα από το κυβερνών κόμμα, δεινή ήττα πρέπει να θεωρείται η δημοσκόπηση της VPRC και για το ΚΚΕ, που δεν εκμεταλεύτηκε την πτώση του ΠΑΣΟΚ για να περάσει στην 2η θέση, αλλά παρέμεινε 3ο μιας και το ξεπέρασε η ΔΗΜ.ΑΡ.

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων:
Η ΝΔ φέρεται να λαμβάνει το 30,5% της πρόθεσης ψήφου και ακολουθούν...
-στη δεύτερη θέση η ΔΗΜΑΡ με 13%
-στην τρίτη θέση το ΚΚΕ με 12,5%
-στην τέταρτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 12,5%
-στην πέμπτη θέση το ΠΑΣΟΚ με 12% και
-στην έκτη ο ΛΑ.Ο.Σ. με 6%.
...

Και πολύ εύστοχα θέτει ένα εύστοχο ερώτημα το καλύτερο Ελληνικό ιστολόγιο - TaXalia: Είναι δυνατόν ένα κόμμα με πολύ μικρή διαδρομή, τις θέσεις του οποίου δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς, να ξεπερνά το ιστορικό ΚΚΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.