Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο απόηχος της επίσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη στην Αθήνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επαφών που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στην Αθήνα, προωθώντας αναπτυξιακά έργα και παραγωγικές επενδύσεις που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Στις κατ’ ιδίαν επαφές που πραγματοποίησε, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνεργασία του με την Ειδική Γραμματέα του ΕΣΠΑ κα. Γεωργία Ζεμπιλιάδου αναφορικά με την επίσπευση των διαδικασιών ένταξης και υλοποίησης έργων της ΠΕ Πέλλας και, ειδικότερα, για την προοπτική ένταξης νέων έργων που βρίσκονται στο στάδιο της ωρίμανσης. Επίσης, ιδιαίτερη συνομιλία είχε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Πάρι Κουκουλόπουλο με τον οποίο συζήτησε για την πορεία εφαρμογής του Προγράμματος «Καλλικράτη» και τομείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στους οποίους θα πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις και βελτιώσεις.

Θυμίζουμε ότι δύο σημαντικά έργα την ένταξη των οποίων προώθησε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης στην Αθήνα ήταν η «Απορρύπανση Χώρων Απόσυρσης Οπωροκηπευτικών στις Περιοχές Λάκκας Δήμου Πέλλας, Πολυκάρπης Δήμου Αλμωπίας και Ριζού Δήμου Σκύδρας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας» και ο «Εκσυχρονισμός αλλιευτικών-οικοτουριστικών υποδομών Άρνισσας». Ακόμη συζήτησε την ένταξη ενός μεγάλου έργου καθαρισμού και περιβαλλοντικής εξυγίανσης της Λίμνης Βεγορίτιδας. Τέλος, ο κ. Αντιπεριφεριάρχης είχε επαφές με συναδέλφους του στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) ενόψει της διοργάνωσης ενός Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.