Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Π.Ε.Πέλλας: Υπογραφή της Σύμβασης για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών

Θ. Θεοδωρίδης: Άμεση έναρξη και αποπεράτωση των σχολείων της Πέλλας

Την Τρίτη 24/01/2012, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας υπεγράφη η σύμβαση από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον Ανάδοχο του έργου την εταιρεία «Άξιον- τεχνική Α.Ε.» Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 3,1 εκατομ. ευρώ και είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ. Έτσι λοιπόν, η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, με την οποία είμαστε σε συνεχή επαφή δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την πρόοδο της σχολικής στέγης. Η επίβλεψη της σχολικής στέγης πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και παρακολουθείται προσωπικά από το Δ/ντή κ. Τελιανίδη.


Όπως επισημαίνει ο κ. Αντιπεριφερειάρχης: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, το 8ο Νηπιαγωγείο Έδεσσας, σειρά παίρνει το 9ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών για την εγκατάσταση των εργολάβων και την έναρξη των εργασιών. Ολοκληρώθηκε έτσι, με τον πιο επιτυχή τρόπο η Ομάδα Έργων Σχολικής Στέγης προϋπολογισμού 7 εκατ. ευρώ. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να συγχαρώ τον προϊστάμενο και τους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων για την αγαστή συνεργασία που είχαμε στα έργα σχολικής στέγης. Είναι σημαντικό να προχωρήσουν άμεσα όλα τα έργα τα οποία εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης της νέας γενιάς. Παρακολουθώ προσωπικά την πορεία υλοποίησης των συγκεκριμένων έργων, σε συνεργασία με τον κ. Τελιανίδη, ώστε να τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα που τίθενται και οι προδιαγραφές ποιότητας κατασκευής. Στόχος μας είναι να είμαστε αποτελεσματικοί και σε σύντομο χρονικό διάστημα τα έργα να είναι παραδοτέα.

Ιδιαίτερες προσπάθειες καταβάλλονται εξάλλου για τη διευθέτηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος που αφορά την κατασκευή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας, στην περιοχή Σμαρέκα, προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ προκειμένου να ενταχθεί και αυτό στο ΕΣΠΑ. Το συγκεκριμένο έργο παρουσιάζει πλήρη μελετητική ωριμότητα και υπάρχει συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας και τον Δήμαρχο κ. Γιάννου για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.