Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Γύρος "Το κάτι άλλο...", Πλατεία Δημοκρατίας 4, Σκύδρα

Όπως το λέει και το όνομα του οβελιστηρίου, ο ΓΥΡΟΣ εδώ είναι ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... Για προσωπική σας εμπειρία στην απόλαυση, δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε στη Πλατεία Δημοκρατίας 4 ή αλλιώς Πλατεία Δημαρχείου όπως συνηθείζετε να λέγεται.

Ο ιδιοκτήτης Νικόλαος Παπαδόπουλος και η ομάδα του σας περιμένουνε να σας εξυπηρετήσουν, με ξεχωριστή φιλικότητα και με πολύ μεράκι.

Αν από την άλλη θέλετε να παραγγείλετε στο σπίτι ή στην εργασία σας, κανένα πρόβλημα, καθώς ''ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...'' διαθέτει και την υπηρεσία του ''delivery''.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 23810 81991

Ώρες λειτουργείας:
●Καθημερινές, 10:00 - 24:00
●Κυριακές/Αργίες, 15:30 - 24:00

Ιστοσελίδα: http://gyros-skydra.blogspot.gr/



Pella-news.com©...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.