Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων στην Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Γιαννιτσών

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Γιαννιτσών, παρουσία του Διευθυντή κ. Τρύφωνα Τσαντάκη, ο οποίος ευχαρίστησε του εργαζόμενους για την συνεργασία που επέδειξαν τη χρονιά που πέρασε.

Το 2011 ήταν μία δύσκολη χρονιά, καθώς ήταν η πρώτη μεταβατική χρονιά από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στην Αιρετή περιφέρεια. Έγινε προσπάθεια να διατηρηθούν τα τμήματα της Αγροτικής Ανάπτυξης στα Γιαννιτσά, για να μπορούν οι πολίτες να εξυπηρετούνται καλύτερα.

Όπως τόνισε και ο κ. Τσαντάκης, οι εργαζόμενοι το 2012 έχουν ..απολέσει μεγάλο μέρος από το εισόδημά τους και από την άλλη καλούνται να ανεβάσουν την παραγωγικότητα τους και να καλύψουν τις πολλές ελλείψεις σε προσωπικό. Τυχεροί από την κοπή της πίτας αναδείχθηκαν ο κ. Τσαντάκης Τρύφων, η Γιαλασή Άννα και ο Ελευθερίου Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.