Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (23-01-2012)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ
« Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ »__________________________________________________________
Μελενίκου 18,ΕΔΕΣΣΑ, Τ.Κ. 58200,
Τηλ.Fax.2381022729 /6973554438 /6936532263/
e-mail: syllogospontionedessas@yahoo.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


● ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Αγ. Θεόδωρος Γαβράς» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους, στην κοπή βασιλόπιτας που θα γίνει την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 7.30 μ.μ. στο εντευκτήριο του Συλλόγου (Μελενίκου 18). Την βασιλόπιτα θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης - Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ. Θα ακολουθήσει δεξίωση, προσφορά των γυναικών του συλλόγου και γλέντι με τους ήχους της παραδοσιακής λύρας του Βαγγέλη Καραγιαννίδη.


● ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου στις 6 Ιανουαρίου 2012, ημέρα των Φώτων, στο κέντρο ΜΙΜΗΣ στη Σκύδρα. Το καλλιτεχνικό σχήμα του Ματθαίου Τσαχουρίδη και του Κώστα Θεοδοσιάδη, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Η Πρόεδρος
Γαβριηλίδου Ροζαλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.