Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο Νίκος Λυγερός μεθαύριο στο Ν.Πέλλας

Ο Δήμος Πέλλας φιλοξενεί το Νίκο Λυγερό, Καθηγητή, Στρατηγικό Σύμβουλο, ο οποίος θα δώσει δύο ομιλίες – διαλέξεις. Οι ομιλίες έχουν προγραμματισθεί για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 στις 11.00 στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης με θέμα: «Νοημοσύνη και Άνθρωπος» και για το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών με θέμα: «Η ΑΟΖ ως οικονομική λύση».


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΥ ΛΥΓΕΡΟΥ

Ο Νίκος Λυγερός γεννήθηκε το 1968 στο Βόλο. Ως ερευνητής κατέχει διάφορα παγκόσμια ρεκόρ στους τομείς της άλγεβρας, της θεωρίας αριθμών και της συνδυαστικής. Είναι Στρατηγικός Σύμβουλος και καθηγητής Γεωστρατηγικής και Τοποστρατηγικής στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στη Σχολή Στρατολογικού, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών στην Ελλάδα.

Ως καθηγητής μαθηματικών, πληροφορικής, κυβερνητικής, επιστημολογίας, γλωσσολογίας και βιοηθικής, έχει διδάξει και διδάσκει στα Πανεπιστήμια της Λυών, της Αθήνας, της Θράκης και στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης. Υπήρξε διεθνής παρατηρητής στις προεδρικές του Nagorno Karabakh. Έχει διατελέσει Πρόεδρος Επιτροπής Καλλιτεχνικών Σχολείων (Υπουργείο Παιδείας). Είναι συγγραφέας, σκηνοθέτης, ποιητής, ζωγράφος, καθηγητής προικισμένων παιδιών, expert διερμηνέας και μεταφραστής στα γαλλικά δικαστήρια, επιστημονικός σύμβουλος του Συνδέσμου φίλων Καραθεοδωρή, που έχει στόχο την ανάδειξη της επιστημονικής μορφής του μεγαλύτερου μαθηματικού της σύγχρονης Ελλάδας Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή.

Ο Νίκος Λυγερός κατέχει έναν από τους υψηλότερους δείκτες ευφυίας (IQ) στην κλίμακα Stanford-Binet, με 189 βαθμούς, σχεδόν διπλάσιος του μέσου ανθρώπου.

Δημοσίευσε περισσότερα από 8.400 άρθρα, ποιήματα, λογοτεχνικά κείμενα, πάνω σε θέματα μαθηματικών, νοημοσύνης, φυσικής, φιλοσοφίας, εκπαίδευσης, μυθολογίας, θρησκείας, ιστορίας, αρχαιολογίας, κινηματογράφου, ζωγραφικής, μουσικής, πολιτικής, κοινωνιολογίας, στρατηγικής, management, οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.