Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Πολύς κόσμος στην Κοπή Πίτας της Τ.Ο ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο οικογενειακό κέντρο „ΜΙΜΗΣ“ στην Σκύδρα η κοπής Πίτας της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Σκύδρας με καλεσμένο και ομιλητή τον Βουλευτή της Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Πολύς ο κόσμος που έδωσε το «παρών» -περίπου 250 άτομα- στην εκδήλωση. Μεταξύ αυτών, ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ κ. Γιώργος Καρασμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Νίκος Φώτος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας κ. Νίκος Αργυρός, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κ. Αβραάμ (Μίμης) Πανίδης και πολλοί πιθανοί υποψήφιοι Βουλευτές με το ψηφοδέλτιο του κόμματος στον Νομό, όπως: ο αναπληρωτής Τομεάρχης Δημοσίων Έργων της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης (Τεχνοκράτης, φίλος και στενός συνεργάτης του Προέδου Αντώνη Σαμαρά - σίγουρη η υποψηφιότητά του), η Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας κα.Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη (όπως και ο κ.Σταμενίτης- εκφράζει την ιδεολογία του Προέδρου για „Νέα αξιόλογα πρόσωπα με νέες ιδέες & νέο ήθος στην πολιτική“), ο επίσης Περ. Σύμβ. και Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αλκιβιάδης (Άλκης) Νουσηκύρου, ο πρώην Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ και πρώην Δήμαρχος Σκύδρας κ. Ιορδάνης (Δάνης) Τζαμτζής, η πρώην Βουλευτής κα. Παρθένα (Πόπη) Φουντουκίδου, ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας κ. Πέτρος Ζέρζης και ο Πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Αστέριος Αντωνίου. Παρόντες ήταν επίσης η Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας κα.Μαρία Καράμπελα, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας κ. Βασίλειος (Λάκης) Βασιλειάδης, καθώς επίσης αντιδήμαρχοι, πρόεδροι και πρώην πρόεδροι τοπικών οργανώσεων, οννεδίτες και αρκετοί φίλοι και υποστηρικτές του κόμματος.

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης Πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Σκύδρας κ. Χρήστος Χατζηβασιλειάδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, προλόγισε τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν.Πέλλας κ. Νίκο Αργυρό, ο οποίος με την σειρά του χαιρέτησε κι ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του και ευχαρίστησε επίσης, τον εκ Θεσσαλονίκης καλεσμένο και ομιλητή κ. Θεόδωρο Καράογλου για την παρουσία του και στη συνέχεια του παρέδωσε το βήμα.

Ο κ. Καράογλου αφού χαιρέτησε τον κόσμο κι ευχήθηκε Χρόνια Πολλά για το Νέο Έτος, σημείωσε ότι η φετινή μπορεί είναι η χρονιά που θα φέρει την ελπίδα και την αλλαγή στην Ελλάδα, αρκεί οι πολίτες να αναλογιστούν την κρισιμότητα της ψήφου τους και εμπιστευτούν την Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές.

Αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση της χώρας και τα εγκληματικά λάθη και τις σκοπιμότητες του ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησαν σ΄αυτό το σημείο. Ένα ΠΑΣΟΚ, που προσπάθησε να αμαυρώσει την εικόνα της χώρας από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησής του, με ύβρεις που εξαπέλυε εναντίον της προηγούμενη κυβέρνησης του κ. Καραμανλή και σε συνδυασμό με την δημιουργική λογιστική που εφάρμοσε μετά την εκλογική του νίκη της 4ης Οκτωβρίου 2009 αλλά και με το φούσκωμα ακόμα περισσότερο των αριθμών των δεικτών, έφερε αρχικά το αδιέξοδο και στη συνέχεια -με την συνεχιζόμενη απραξία- το μνημόνιο στην χώρα, με τα γνωστά αποτελέσματα. Και τελικά, κατάφερε και μας έκανε το μαύρο πρόβατο, δηλ. την χώρα με την χειρότερη οικονομία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Μακεδόνας Βουλευτής, εξήγησε με παραδείγματα την δημιουργική λογιστική και το φούσκωμα των δεικτών της οικονομίας που έπραξε το ΠΑΣΟΚ και οδήγησε την Ελλάδα στο δρόμο του μνημονίου, που από την πρώτη στιγμή η ΝΔ και ο Πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς ήτανε σίγουροι για το λάθος της απόφασης αυτής και πρότειναν μέσα από το Ζάππειο αρχικά και από το Ζάπειο 2 στη συνέχεια, ξεκάθαρες λύσεις για την αντιμετώπιση της χώρας. Λύσεις που σήμερα αποδεικνύεται ότι αν είχαν αποδεχθεί η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο προ δυόμιση μηνών παραιτηθέντας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, δεν θα έπαιρνε η οικονομία της χώρας αυτή την ραγδαία πτωτική πορεία και δεν θα έμπαιναν στην ζωή μας οι έννοιες: μείωση των μισθών και συντάξεων, αύξηση των φόρων, χαράτσια, κλπ.

Συνέχισε, ότι ο κόσμος κουράστηκε από το ΠΑΣΟΚ που με κύριο προεκλογικό σλόγκαν το περίφημο „λεφτά υπάρχουν“ ξεγέλασε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και οδήγησε την Ελλάδα ένα βήμα πριν την χρεωκοπία, ενώ όπως έδειξαν και δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, ο λαός αναγνωρίζει την υπεύθυνη πολιτική του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας και αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί και δια της επίσημης ψήφου στις εκλογές που θα γίνουν όπως είπε μέσα στον Απρίλη, για να αποκομίσει η Νέα Δημοκρατία την ισχυρότερη δυνατή εντολή από τον λαό, ώστε να μπορέσει να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του μνημονίου και να φέρει καλύτερες συνθήκες στην ζωή των Ελλήνων και εξήγγειλε κάποιες άμεσες αλλαγές μόλις αναλάβει η ΝΔ την διακυβέρνηση της χώρας, όπως αποκατάσταση των μικροσυνταξιούχων που λαμβάνουν συντάξεις κάτω από τα 700 ευρώ.

Την συνέχεια των όλων όσων ανέφερε ο κ. Καράογλου, μπορείτε να ακούσετε μέσα από τα 3 βίντεο που σας ετοιμάσαμε εδώ, εδώ κι εδώ.


Ενώ κρίνουμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε ότι το φλουρί κέρδισε ο ιδιαίτερα συμπαθής και δραστήριος Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος, που πόζαρε στον φακό του Στάθη Παπαδόπουλου με το Φλουρί. Σημειώνουμε ότι ο Δήμαρχος Πέλλας αύριο θα έχει την ονομαστική του εορτή και του ευχόμαστε προκαταβολικά να είναι πολύχρονος, υγειής και τυχερός και να φροντίζει να συνεχίσει να διοικεί με γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών μας. Χρόνια Πολλά Γρηγόρη.

Τέλος, ο Πρόδερος της Τ.Ο κ. Χρήστος Χατζηβασιλειάδης ευχαρίστησε τόσο τον κ. Καράογλου για την επίσκεψη και ομιλία του, όσο και όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής οργάνωσης και αφού τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, ολοκλήρωσε με μια ευχή για το καλό όλων των Ελλήνων και της Ελλάδας, „οι εκλογές που έρχονται να αναδείξουν νικήτρια την Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά“ και όπως ήταν λογικό καταχειροκροτήθηκε.

Για το φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.