Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ "Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας τουΣυλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Ο Αγ. Θεόδωρος Γαβράς»την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 7.30 μ.μ. στο εντευκτήριο του Συλλόγου. Την βασιλόπιτα ευλόγησε οΣεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης - Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Άλκης Νουσηκύρου, εκπρόσωπος του Στρατηγού της ΙΙ Μηχ/της Μεραρχίας και εκπρόσωποι φορέων.


Τα μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. και ο χώρος του Συλλόγου γέμισε με γνώριμα πρόσωπα. Τα παιδιά του συλλόγου έψαλαν τα κάλαντα και όλοι οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν με την μουσική του Βαγγέλη Καραγιαννίδη στη λύρα, του Μίλτου Κωνσταντινίδη στα πλήκτρα, του Αντώνη Τσακίδη στο νταούλι.


Η τυχερή της χρονιάς είναι η κυρία Καίτη Γρηγοριάδου η οποία έλαβε από το Μητροπολίτη ένα φλουράκι με το δικέφαλο αετό και ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα προσφορά του συλλόγου. Τον πλούσιο μπουφέ ετοίμασαν οι γυναίκες του συλλόγου που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δ.Σ. !



Από το Δ.Σ. του Συλλόγου


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ
"Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ
"
__________________________________________________________________
Mελενίκου 18,ΕΔΕΣΣΑ, Τ.Κ. 58200, Τηλ.Fax.2381022729 /6973554438 /6971530312
e-mail: syllogospontionedessas@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.