Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Επιτυχημένη η Έκθεση Βιβλίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης

Κατάμεστη η αίθουσα στην παρουσίαση του παραμυθιού «Η Γερακίνα και ο Κύκνος» από την συγγραφέα κα Τριανταφυλλιά Κωνσταντινίδου.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Έκθεση Βιβλίου
του 4ου Δημοτικού Σχολείου και
Νηπιαγωγείου Κρύας Βρύσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου
Κρύας Βρύσης.

Μικροί και Μεγάλοι είχανε την ευκαιρία είτε για να αγοράσουν ένα βιβλίο είτε να ενισχύσουν την προσπάθεια του νέου Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Τσεμετζίδου Σοφία δήλωσε σχετικά: «Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο ήτανε η πρώτη μας εκδήλωση. Κατά γενική ομολογία η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία παρόλη την δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Όλο το Δ.Σ. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την συγγραφέα κα Τριανταφυλλιά Κωνσταντινίδου που παρουσίασε το παραμύθι που απέσπασε 1ο Βραβείο Παραμυθιού «Η Γερακίνα και ο Κύκνος».
Επίσης να ευχαριστήσω το Βιβλιοπωλείο
«Αλφαβητάρι» της κας Τζιότζιου που βοήθησε στην διοργάνωση της παρουσίασης.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον απλό κόσμο που επισκέφτηκε την έκθεσή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.