Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΣΥΛ. ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μια γιορτή με Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος ποντίων Έδεσσας την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 6.00 μ.μ., στο εντευκτήριο του συλλόγου, όπου τα παιδιά θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, θα ψάλουν τα κάλαντα, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα κεραστούν τα εδέσματα που θα τους προσφέρουν τα μέλη του συλλόγου.

Παράλληλα συνεχίζονται στο χώρο του συλλόγου

● τα τμήματα δωρεάν εκμάθησης ποντιακού χορού για παιδιά και ενήλικες (κάθε Κυριακή από τις έξι και μισή το απόγευμα έως τις εννιά)

● και ήθη, έθιμα και ιστορία του ποντιακού πολιτισμού (κάθε Δευτέρα απόγευμα στις 6.00 μ.μ.).

Ο ετήσιος χορός του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 06-01-2012, ημέρα των Φώτων, στο οικογενειακό κέντρο ΜΙΜΗΣ στη Σκύδρα, με τους καλλιτέχνες Ματθαίο Τσαχουρίδη και Κώστα Θεοδοσιάδη με την ορχήστρα τους. Τιμή πρόσκλησης 15 €. Για κλείσιμο τραπεζιών απευθύνεστε στα γραφεία του συλλόγου.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα δρώμενα του Συλλόγου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2381022729, 6936532263.


Από το ΔΣ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.