Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

EUROPA LEAGUE: Sturm Graz - ΑΕΚ 1-3 (videos)

Με ευρωπαϊκή εμφάνιση μέσα στην Αυστρία, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την Στουρμ Γκρατς με 3-1 και τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου. Δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα.

Οι 16 ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου, με εμφάνιση... ΑΕΚ, πήραν την νίκη γοήτρου μέσα στην Αυστρία και πήραν την πρώτη νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ. Αξιοσημείωτο είναι πως με τη νίκη αυτή η ΑΕΚ πήρε και το μπόνους των 170 χιλιάδων ευρώ.

Από την άλλη μεριά, δεν υπήρχε Στουρμ παρά για ένα 15λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που κατάφερε να μειώσει, αλλά χωρίς να δημιουργήσει κάτι παραπάνω με την ΑΕΚ κάνει μια από τις καλύτερες εκτός έδρας εμφανίσεις μέσα στην χρονιά.


Ανασκόπηση αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο μόνο μια ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο και αυτή ήταν η ΑΕΚ. Η ομάδα ανάγκης που κατέβασε ο Νίκος Κωστένογλου στον αγώνα με την Στουρμ Γκρατς έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο ημίχρονο με 2-0.


Στουρμ Γκρατς vs. ΑΕΚ | Το 0-1 από τον Μανωλά

Οι διάθεση της Ένωσης φάνηκε από το πρώτο λεπτό με το δοκάρι του Σιαλμά και στο 10 με το γκολ του Μανωλά. Μέχρι και το 35' οι κιτρινόμαυροι είχαν τον απόλυτο έλεγχο με την Στουρμ να μοιάζει για... Κέρκυρα.


Στουρμ Γκρατς vs. ΑΕΚ | Το 0-2 από τον Μπερνς

Από το 35' και μετά η Στουρμ προσπάθησε να αντιδράσει με κάτι σουτ της απελπισίας από πολύ μακριά αλλά ο Κωνσταντόπουλος και οι Μανωλάς-Μπουγαϊδης δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Και ενώ έδωσε η ΑΕΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο χώρο, ήρθε ο Γκερέιρο με την όμορφη ενέργεια και την ασίστ πάρε βάλε στον Μπερνς να γράψουν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ κράτησε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου για περίπου πέντε λεπτά και στην συνέχεια οι ρόλοι άλλαξαν με την Στουρμ να πιέζει τον δικέφαλο στο μισό γήπεδο προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Από το 55' και μετά οι Αυστριακοί είχαν μετακομίσει στην περιοχή του Κωνσταντόπουλου και τελικά το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Βολφ. Η Στουρμ άντεξε μέχρι και το 60ο λεπτό, αλά στη συνέχεια οι φωνές του Κωστένογλου έπιασαν τόπο και η ΑΕΚ ξαναπήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού.


Στουρμ Γκρατς vs. ΑΕΚ | Το 1-2

Η επιβράβευση αυτής της ανωτερότητας ήρθε στο 76' με ένα καταπληκτικό γκολ του Κλωναρίδη. Μέχρι το τέλος του αγώνα η εικόνα των δύο ομάδων δεν άλλαξε, με την Ένωση να πετυχαίνει την πρώτη της φετινή νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ.


Στουρμ Γκρατς vs. ΑΕΚ | Το 1-3 από τον Κλωναρίδη

Πού κρίθηκε το παιχνίδι

Στη δίψα των παικτών του Νίκου Κωστένογλου, που αν και η αποστολή είχε 16 ποδοσφαιριστές, που αν και οι περισσότεροι ήταν νεαροί, τίμησαν τον δικέφαλο και με εμφάνιση που θα ζήλευαν και οι "βασικοί" πήραν την πρώτη νίκη και τους πρώτους βαθμούς σε μια κακή χρονιά για την Ένωση στην Ευρώπη. Σημαντικό κοουτσάρισμα από τον πάγκο για τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Το φιλμ του αγώνα:

1': Σέντρα του Μάκου από τα δεξιά, ο Σιαλμάς πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια διώχνει η άμυνα της Στουρμ σε κόρνερ.

8': Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ με τον Σιαλμά, ο επιθετικός της Ένωσης χάνει την μπάλα, ο Γκερέιρο έρχεται από πίσω και σουτάρει με τον Τσάβλινα να μπλοκάρει στην δεξιά του γωνία.

10': ΓΚΟΛ (0-1) Κόρνερ για την ΑΕΚ, η μπάλα μετά από λάθος διώξιμο στον Μπουγαϊδη ο οποίος τετ α τετ στέλνει την μπάλα πάνω στον Τσάβλινα, ο τερματοφύλακας της Στουρμ διώχνει, το "ριμπάουντ" ο Μανωλάς που κάνει προσποίηση σουτάρει στην κλειστή γωνία και ανοίγει το σκορ.

36': Στην επίθεση η Στουρμ Γκρατς, η μπάλα στα πόδια του Μπόντουλ, ο οποίος αρκετά έξω από την περιοχή έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Κωνσταντόπουλος μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία.

43': ΓΚΟΛ (0-2) Στην επίθεση η ΑΕΚ από τα αριστερά με τον Κλωναρίδη, δίνει στον Γκερέιρο στην γωνία της μεγάλης περιοχής, ο οποίος με ατομική ενέργεια περνάει δύο αντιπάλους και μπαίνει μέσα στη περιοχή, βγαίνει να καλύψει ο Τσάβλινα, αλλά ο Βραζιλιάνος κάνει σέντρα λόμπα στο δεύτερο δοκάρι στον Μπερνς ο οποίος με το στήθος σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

49': Ωραία κυκλοφορία της μπάλας από την ΑΕΚ, έξω από την περιοχή της Στουρμ, ο Μπερνς στρώνει στον επερχόμενο Κοντοέ, αλλά το σουτ που επιχειρεί φεύγει άουτ.

58': Κόρνερ για την Στουρμ, κεφαλιά του Κίεναστ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κωνσταντόπουλο

59': ΓΚΟΛ (1-2) Στην αντεπίθεση η Στουρμ, ο Βολφ δίνει την μπάλα στα δεξιά στον Στάντφεστ, ο τελευταίος γυρνάει στον Κάιντζ ο οποίος από την καρδιά της περιοχής σουτάρει και πετυχαίνει γκολ.

76': ΓΚΟΛ (1-3) Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ με τον Γκερέιρο να βγάζει μπροστινή μπαλιά στον Κλωναρίδη στα αριστερά, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε κούρσα από την σέντρα στην αντίπαλη περιοχή, μπήκε μέσα και με σουτ με το αριστερό στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Τσάβλινα.

80': Σουτ του Κάλα έξω από την περιοχή, ο Τσάβλινα κάνει κακή απόκρουση με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ

89': Στην αντεπίθεση η Στουρμ Γκρατς, ο Έρενανγκ μέσα στην περιοχή ανενόχλητος, δέχτηκε την μπάλα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πήγε στην αγκαλιά του Κωνσταντόπουλου.

Συνθέσεις:

Στουρμ Γκράτς (Φόντα): Τσάβλινα, Τσάντφεστ, Ντούντιτς, Μπουργκστάλερ, Ποπχάτζε, Κοχ, Μουράτοβιτς, Κάιντς, Βολφ (Χάας 61'), Μπόντουλ, Κίεναστ

ΑΕΚ (Κωστένουγλου): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μπουγαϊδης, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Σιαλμάς, Μάκος, Μπερνς (Μπέλεκ 63'), Εγγλέζου (Καράμπελας 54'), Κλωναρίδης (85' Τσουκαλάς)


Σκόρερ: Μανωλάς (10' 0-1), Μπερνς (43' 0-2), Κάιντς (59' 1-2), Κλωναρίδης (76' 1-3)

Κίτρινες κάρτες: Κάιντς (22'), Κάλα (69'), Ντούντιτς (69')
_______________
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.