Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζεται σήμερα η έκθεση βιβλίου στην Κρύα Βρύση Πέλλας

Από χθές Παρασκευή 09/10/2011 το πρωϊ άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Βιβλίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κρύας Βρύσης και υποδέχθηκε Μικρούς και Μεγάλους που ήρθανε είτε για να αγοράσουν ένα βιβλίο είτε για να ενισχύσουν την προσπάθεια του νέου Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Στην εκδήλωση, παρόλη την δύσκολη οικονομική κατάσταση, υπήρχε χθές ικανοποιητική προσέλευση κόσμου κάτι που αποδεικνύει ότι το βιβλίο είναι η καλύτερη συντροφιά του ανθρώπου.

Η Έκθεση Βιβλίου θα παραμείνει και σήμερα Σάββατο ανοιχτή από τις 10:00 έως τις 19:00 και μάλιστα στις 17:00 έχει προγραμματιστεί μια πολύ όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο «Αλφαβητάρι» όπου η συγγραφέας Τριανταφυλλιά Κωνσταντινίδου θα παρουσιάσει το παραμύθι της που απέσπασε 1ο Βραβείο Παραμυθιού «Η Γερακίνα και ο Κύκνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.