Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ

Ρεπορτάζ του αθλητικογράφου ΝΙΚΟΥ ΦΙΣΤΑ.

ΜΕ ΔΙΑΧΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Β’ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ Α1, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ 2012

Την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας και την επίτευξη του στόχου, εξέφρασε ο πρόεδρος του Α.Σ. Εδεσσαϊκός κ. Γιάννης Βέττας, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με αφορμή την έναρξη του Β’ γύρου της Α1, και την κυκλοφορία του ημερολογίου 2012.

Ο επικεφαλής της Διοίκησης του ιστορικού Συλλόγου, αρχικά έκανε τον απολογισμό και την ανασκόπηση για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε, ενώ παράλληλα έδωσε το περίγραμμα της επόμενης μέρας με τις προοπτικές και τις προσδοκίες που προδιαγράφονται.

Στην συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στα ανακαινισμένα νέα γραφεία του Συλλόγου στο Δημοτικό στάδιο Έδεσσας, παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο, ενώ παράλληλα έγινε η παρουσίαση του ημερολογίου του 2012, που κυκλοφόρησε και διατίθεται προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας, της τοπικής κοινωνίας της πόλης, του Δήμου, και της ευρύτερης περιοχής. Στην προσπάθεια αυτή του Συλλόγου με την έκδοση του Ημερολογίου, ο πρόεδρος του Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, έκανε έκκληση να προωθηθεί η ιδέα της εξαγοράς του ημερολογίου από τον κόσμο, καθώς είναι ένα εξωραϊστικό δημιούργημα άξιο για το σαλόνι του ανθρώπου που αγαπάει τον Εδεσσαϊκό, αλλά παράλληλα είναι και μια οικονομική ενίσχυση για τον Σύλλογο, για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες που έχει για την ομάδα.

Ο ιθύνων νους και ο υπεύθυνος έκδοσης του ημερολογίου από την Διοίκηση του Εδεσσαϊκού ήταν ο υπεύθυνος των Ακαδημιών κ. Σωτήρης Δραγούμης ο οποίος εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίηση του για την άρτια έκδοση τονίζοντας:« Υπήρχε η φιλοσοφία και το σκεπτικό όταν ξεκίνησε η ιδέα της έκδοσης, να παντρέψουμε την μεγάλη ομάδα με την μικρή. Η μικρή(των Ακαδημιών και τμημάτων υποδομής) είχε το μεγαλύτερο μέρος, καθώς έπρεπε να χωρέσουμε 140-150 παιδιά), και οι ομάδες που είχαμε ήταν 6 που συμμετέχουν στα τοπικά ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας, και διαλέξαμε 6 μήνες από τους 12. Οι υπόλοιποι έξι μήνες έμειναν για την μεγάλη ομάδα, η οποία θα μπορούσε να έχει 1 συνολική με όλο το ρόστερ των 27 παικτών, όπου απεικονίζεται στον μήνα Ιανουάριο, και μια ενδεκάδα που εμφανίζεται στον Δεκέμβριο πίσω, ενώ έμειναν άλλοι 4 μήνες που αφιερώθηκαν στο παρελθόν. Συγκεκριμένα στην ομάδα του 1963, 1983, 1993, και μια αφιερωμένη στους βετεράνους του Εδεσσαϊκού. Καλύψαμε όλο το πεδίο και το φάσμα των τμημάτων του Συλλόγου, αυτή είναι η μορφή που έχει η έκδοση του ημερολογίου του2012, και ευελπιστούμε ότι με την κυκλοφορία του και την διάθεση του στο φίλαθλο κοινό θα τύχουμε της ανταπόκρισης, και της οικονομική στήριξης που έχει ανάγκη ο ιστορικό μας Σύλλογος, και η ομάδα για την επίτευξη και υλοποίηση των στόχων της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.