Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Το κόμμα του Καμμένου, οι ΗΠΑ, η ΑΟΖ και οι σατανικές….συμπτώσεις!!!


Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τη Μόσχα, όπου είχε συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν (κατά παράβαση του αυστηρού ρωσικού πρωτοκόλλου), αλλά και με τον Πρόεδρο της Gazprom.

Κοιτάξτε τώρα τι…. ακολούθησε.

1. Ύστερα από ένα μήνα (24/2/2012) ιδρύθηκαν οι έως τότε εν υπνώσει ευρισκόμενοι διαγραμμένοι από τη ΝΔ οποίοι είχαν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Παπαδήμου για να ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση, αλλά … επαναστάτησαν όταν η σύμβαση ήρθε στη Βουλή!

2. Οι δημοσκόποι προσπαθούν σώνει και καλά να πείσουν το εκλογικό σώμα, ότι εξ αιτίας του Καμμένου η βάση της ΝΔ αποσπειρώνεται, η αυτοδυναμία πια δεν παίζει ως ενδεχόμενο. Έτσι η μόνη, λύση που απομένει είναι η κυβερνητική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ! Προοπτική που αποδυναμώνει τη ΝΔ και …διασώζει το ΠΑΣΟΚ!

3. Ο Πούτιν, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί το Αγιον Ορος, αλλά η ελληνική πολιτεία εξεδήλωσε αδυναμία να εγγυηθεί την ασφάλειά του. Λες και ο Πούτιν δεν έχει δική του κουστωδία. Εν πάση περιπτώσει, η επίσκεψη δεν έγινε και μάλλον απετράπη διπλωματικό επεισόδιο.

4. Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων στο οποίο Διευθύνων Σύμβουλος είναι ένας πρώην υπάλληλος του Λάτση, αποκλείει για …διαδικαστικούς λόγους μια μεγάλη ρωσική εταιρεία που εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ.

5. Παράλληλα εκδηλώνεται μια σχεδόν απροκάλυπτη παρέμβαση των ΗΠΑ οι οποίες διά του ειδικού απεσταλμένου του Σταίητ Ντηπάρτμεντ, Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ, επιχειρεί να προκαταλάβει τις γεωπολιτικές εξελίξεις με αφορμή τα κοιτάσματα σε Αιγαίο και Κύπρο δηλώνοντας απειλητικά ότι «οι ανακαλύψεις ενεργειακών πόρων στην Ανατολική Μεσόγειουπερβαίνουν τις άμεσα εμπλεκόμενες χώρες όπως την Κύπρο, το Ισραήλ και ενδεχομένωςαργότερα και την Ελλάδα»!!!.

6. Προσέξτε τώρα σενάρια που ξεπερνούν και τον Φώσκολο: Στις 6 Απριλίου ο Economist υπαινίσσεται (ο μοναδικός στον κόσμο που το έγραψε αυτό !) ότι το ταξί του Σαμαρά στην Μόσχα δεν πήγε καλά και γι αυτό ο αρχηγός της ΝΔ και επόμενος πρωθυπουργός «θα προτιμούσε να βελτιώσει τους δεσμούς του με την Αμερική και να πουλήσει την εταιρεία αερίου σε επενδυτή από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Οι Ρώσοι όμως προφανώς δεν απογοητεύονται, επειδή, σύμφωνα πάντα με τον Economist,ενδέχεται να μπουν στη Βουλή έως και 9 κόμματα”, μεταξύ των οποίων κι εκείνο του Π. Καμμένου ο οποίος «ελπίζει να αντικαταστήσει τον ηγούμενο Εφραίμ στη θέση του καλύτερου φίλου της Ρωσίας στην Ελλάδα»!!!

(Αν δεν το πιστεύετε ότι τα λέει αυτά ένα θεωρούμενο ως έγκυρο διεθνές έντυπο, διαβάστε το εδώ: Η Μόσχα μπαίνει δυναμικά στο ενεργειακό παιχνίδι στην Ελλάδα)

Σατανικές συμπτώσεις θα είναι όλα αυτά υποθέτω.

Αποκλείεται όσα συμβαίνουν με την ΑΟΖ και την διακηρυχθείσα πρόθεση του Σαμαρά να κινηθεί μόνο προς όφελος της Ελλάδας στον διεθνή χάρτη να έχουν αναστατώσει τον γνωστό ξένο παράγοντα που κάνει τα αδύνατα δυνατά (ακόμα και μια δική του…μεταπολίτευση) για να εμποδίσει μια τέτοια προοπτική.

Αποκλείεται επίσης κάποιοι να φτιάχνουν το προφίλ του κ. Καμμένου.

Αυτά μόνο στην φαντασία συμβαίνουν. Όχι στην Ελλάδα

Αδέξιος Δεξιός

ΥΓ. 1. Μη σας μπερδεύει ο Καμμένος που λέει ότι έχει τσέκ από τον Πούτιν. Μήπως θα κληθεί ποτέ να το δείξει; Και ο ΓΑΠ έλεγε “λεφτά υπάρχουν”! Τα είδατε;

ΥΓ. 2. Αν όλα γίνονται με την Ρωσία με αφορμή την ΑΟΖ και την επίσκεψη Σαμαρά στην Μόσχα, αφορούσαν κανέναν άλλο πολιτικό, “δικό” τους, αγάλματα θα του είχαν στήσει οι εθνικοί εργολάβοι, οι προμηθευτές και οι ξένοι παράγοντες.


_______________

Πηγή: antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.