Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συνεχίζει τις επαφές και συζητήσεις με τους κατοίκους της Πέλλας ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης

Συνεχίζει την καθημερινή του περιοδεία και τις επισκέψεις σε όλο τον Νομό Πέλλας ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Διονύσης Σταμενίτης. Στις συναντήσεις του, άκουσε τους πολίτες, πρότεινε λύσεις στα βασικά προβλήματα της περιοχής και ανέπτυξε το πρόγραμμα και τους στόχους του.

Την Τρίτη 24 Απριλίου ο Διονύσης Σταμενίτης υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. επισκέφθηκε την Καρυώτισσα, τους Γαλατάδες και το Παλαίφυτο, όπου συζήτησε με τους κατοίκους διάφορα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Από την πλευρά του ο κ. Σταμενίτης αναφέρθηκε σε ρεαλιστικούς στόχους ανάπτυξης της περιοχής, στα σπουδαία συγκριτικά πλεονεκτήματα και στη ανάγκη ανάδειξη ανάδειξης των τοπικών προϊόντων.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου ο Διονύσης Σταμενίτης επισκέφθηκε επιχειρήσεις της Κρύας Βρύσης, όπου συζήτησε με τους τοπικούς επιχειρηματίες για σοβαρά θέματα που τους απασχολούν. Ο Διονύσης Σταμενίτης διευκρίνισε ότι «με το οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ., που παρουσίασε ο Πρόεδρος της Αντ. Σαμαράς, απεγκλωβίζονται πολλοί κωδικοί ανάπτυξης, που θα βοηθήσουν στο μέγιστο τις επιχειρήσεις και όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες», ενώ αναφέρθηκε και στις τοπικές μορφές ενίσχυσης «που έμειναν στα συρτάρια, αφού η κυβέρνηση ΠαΣοΚ επέλεξε τους φόρους και όχι την ανάπτυξη».

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Διονύσης Σταμενίτης επισκέφθηκε χωριά της Αλμωπίας. Κατέγραψε τα προβλήματα της περιοχής και το παράπονο πολλών κατοίκων «για την εγκατάλειψη της περιοχής μέχρι σήμερα». Στα πλαίσια των επαφών του ο Διονύσης Σταμενίτης περιέγραψε τους στόχους του για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, με συγκεκριμένο σχεδιασμό στον τομέα του τουρισμού και με την εκμετάλλευση των ευρωπαϊκών κονδυλίων που μένουν στα «αζήτητα». Και τόνισε ότι η Αλμωπία έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.