Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Η επίσκεψη του Υπουργού κ. Μάκη Βορίδη στην Πέλλα

Ρεπορτάζ: Pella-News / Pap_Stathis

Το απόγευμα της Παρασκευής (20/4/2012) ο Υπουργός Υποδομών, Επικοινωνιών & Δικτύων κ. Μάκης Βορίδης, επισκέφτηκε τον Νομό Πέλλας στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί στη Μακεδονία, καλεσμένος της ΝΟΔΕ Πέλλας.

Ο 48χρονος πολιτικός βρέθηκε αρχικά στα Γιαννιτσά όπου και παραχώρησε συνέντευξη στην Pella TV. Δείτε το φωτορεπορτάζ...

Αμέσως μετά επισκέφτηκε την Αριδαία, όπου τον υποδέχτηκε αρκετός κόσμος, μεταξύ αυτών ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νίκος Αργυρός, ο Αν. Γραμματέας Βορ. Ελλάδος κ. Νίκος Φώτος, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στο Ν.Πέλλας, στελέχη του κόμματος και απλοί πολίτες, με τους οποίους συζήτησε για την πολιτική επικαιρότητα και το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών της 6ης Μαΐου.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών ταξί που ήρθε από την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά και μαζί με τους συναδέρφους τους της Αλμωπίας, υποδέχτηκε εγκάρδια τον "σωτήρα Υπουργό", όπως τον αποκάλεσαν, μιας και ο κ.Βορίδης έλυσε το πρόβλημα που αφορούσε τον κλάδο τους, με την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου, που εισηγήθηκε προ εβδομάδων στη βουλή, ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησαν, του πρόσφεραν δώρα και λουλούδια, φωτογραφήθηκαν και τέλος συζήτησαν για ένα εικοσάλεπτο μαζί του.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την Αριδαία...

Έπόμενος και τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του κ.Βορίδη στο Ν.Πέλλας ήταν η Κρύα Βρύση, όπου λίγο πριν την ομιλία του και σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι "η χώρα χρειάζεται ισχυρή διακυβέρνηση".

Δείτε το σχετικό βίντεο...


Στη συνέχεια μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου για πάνω από μία ώρα, χωρίς κείμενο και χαρτιά και ενθουσίασε τους παρακολουθούντες ουκ ολίγες φορές και μεταξύ των άλλων χαρακτήρισε πατριωτική την ανάγκη καθαρής και αυτοδύναμης εντολής που πρέπει να λάβει η ΝΔ από τον ελληνικό λαό την 6η Μαΐου, εκφράζοντας παράλληλα σύνθημα ενότητας προς όλη τη δεξιά, προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός.

Τέλος, άσκησε δριμεία κριτική στο ΠΑΣΟΚ για την καλλιέργεια του σημερινού κομματικού κράτους που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του ενώ έστρεψε τα βέλη του και προς την Αριστερά καθώς, όπως ανέφερε, φέρει βαρύτατη ευθύνη για τις, κατα καιρούς, αναχρονιστικές πολιτικές της και την απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Κατά την αποχώρησή του, έγινε δέκτης της συμπάθειας των παρευρισκομένων και πολλοί από αυτούς φωτογραφήθηκαν μαζί του. Δείτε το φωτορεπορτάζ από την Κρύα Βρύση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.