Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Συνεχή επαφή με τον κόσμο με καταγραφή προβλημάτων αλλά και προτάσεις από τον υποψήφιο Βουλευτή Διονύση Σταμενίτη

Με εντατικούς ρυθμούς, ακόμη και πριν την ανακοίνωση των υποψηφίων του κόμματος, ξεκίνησε και συνεχίζει τις επισκέψεις του σε όλο τον Νομό Πέλλας ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Διονύσης Σταμενίτης.

Τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη 17/4 ο κ. Σταμενίτης βρέθηκε στους Προμάχους, με ιδιαίτερη επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Ιλαρίωνα.

Με τον εμπορικό κόσμο και τις επιχειρήσεις των Γιαννιτσών βρέθηκε και συνομίλησε την Τετάρτη 18 Απριλίου, συζητώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν την περίοδο της οικονομικής ύφεσης που διανύουμε, ενώ εξέφρασαν την αγωνία τους για το παρόν και μέλλον του τομέα τους και γενικά και ειδικά για την περιοχή.


Στα ίδια πλαίσια κινήθηκε και στην περιοχή της Αριδαίας, όπου την επομένη, Πέμπτη 19 Απριλίου βρέθηκε στην Αριδαία, όπου κατέγραψε τα προβλήματα των εμπόρων της Αλμωπίας και αναφέρθηκε στις σκέψεις του για την περιοχή και την ανάπτυξη της.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Σταμενίτης παρακολούθησε τον εσπερινό στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Ζωοδοχείων στην Νέα Τραπεζούντα και παρευρέθηκε στην περιφορά της Ιεράς Εικόνας.

Οι έμποροι της Έδεσσας αναφέρθηκαν στη δική τους αγωνία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος καθημερινά, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Δ. Σταμενίτη στην αγορά της πόλης, ενώ αμέσως μετά ήταν παρόν και συνομίλησε με τον Μ. Βορίδη που επισκέφθηκε τον Νομό Πέλλας, την Παρασκευή 20 Απριλίου. Το βράδυ της ίδιας μέρας παρακολούθησε τις εκδηλώσεις των Ζωοδοχείων στα Γιαννιτσά.

Μετά από τις συναντήσεις με τον εμπορικό κόσμο όλου του Νομού ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σταμενίτης έκλεισε έναν πρώτο κύκλο επαφών με το κομμάτι αυτό το πρωί του Σαββάτου 21 Απριλίου, κάνοντας αναφορά στους στόχους που υπάρχουν για την περιοχή, μακριά από οποιονδήποτε σχεδιασμό όπως αυτός της προχειρότητας για το «στρατόπεδο φιλοξενίας μεταναστών».

Ο κ. Σταμενίτης στο τέλος της εβδομάδας, την Κυριακή 22 Απριλίου, ήρθε σε επαφή με τον κόσμο της Κρύας Βρύσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην πόλη, όπου συζήτησε σε δημόσιους χώρους με πολίτες κάθε ηλικίας, ακούγοντας αλλά και προτείνοντας μια σειρά πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της περιοχής, ακόμη και σε ζητήματα που έμειναν «βαλτωμένα» για χρόνια ολόκληρα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε στον πανηγυρικό εσπερινό του Αγίου Γεωργίου στη Ραχώνα, καθώς και στην ανάλογη τιμητική τελετή στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και Νικολάου Γιαννιτσών, ενώ το βράδυ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους κατοίκους της Κρανιάς, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στις τοπικές εκδηλώσεις.

Ημέρα εορτής του Αγίου Γεωργίου, Δευτέρα 23 Απριλίου, ο Διονύσης Σταμενίτης παρακολούθησε τη πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, καθώς και τις εορταστικές εκδηλώσεις σε Νησί, Ζέρβη, Παναγίτσα και στον Άγιο Αθανάσιο.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων αυτών οι κάτοικοι των περιοχών εξέφρασαν τα παράπονα τους από τις πολιτικές επιλογές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα
ενώ από την πλευρά του ο κ. Σταμενίτης εξέφρασε την ελπίδα ότι «ο τόπος μας μπορεί να πάει μπροστά, αφού υπάρχουν οι επιλογές των νέων λύσεων, χωρίς περιττά και παχιά λόγια, όπως αυτά του παρελθόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.