Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Επισκέψεις και συναντήσεις σε Γιαννιτσά, Σκύδρα και Πέλλα από τον υπ. Βουλευτή ΝΔ Διονύση Σταμενίτη

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στον Νομό Πέλλας ο υποψήφιος Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης, έχοντας συζήτηση και επαφή με τους πολίτες, καταγράφοντας τα κατά τόπους προβλήματα.

Το πρωί της Πέμπτης 26 Απριλίου ο κ. Σταμενίτης επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις επι της Εγνατίας οδού στα Γιαννιτσά, μέχρι τα όρια του Δήμου Πέλλας, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και συζητώντας μια σειρά προτάσεων που υπάρχουν και στο πρόγραμμα της Ν.Δ. αλλά και προτάσεις που αφορούν την ανάπτυξη του Νομού Πέλλας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. επισκέφθηκε τα χωριά του πρώην καποδιστριακού Δήμου Σκύδρας, όπου ήρθε σε επαφή με τους κατοίκους του Λιποχωρίου, των Σεβαστιανών, του Ριζού, στο Λουτροχώρι, στο Πλεύρωμα, στην Πετριά και στο Αρσένι. Οι συζητήσεις εστιάστηκαν και γενικά στα αγροτικά προβλήματα αλλά και ειδικά σε ορισμένα τοπικά προβλήματα που καίνε την περιοχή, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη υποδομών και ανάδειξης των αγροτικών προϊόντων.

Την Παρασκευή 27 Απριλίου ο Διονύσης Σταμενίτης ολοκλήρωσε τις επισκέψεις του σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις της αγοράς των Γιαννιτσών, όπου έναν πρώτο κύκλο επαφών έκανε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Σταμενίτης επισκέφθηκε περιοχές του πρώην καποδιστριακού Δήμου Πέλλας, όπου συζήτησε τα τοπικά προβλήματα, αναπτύσσοντας το μεγάλο ζήτημα της ανάπτυξης της περιοχής, με την πλήρη ανάδειξη και τον εμπλουτισμό του αρχαιολογικού χώρου και του μουσείου.

Επίσης στις επαφές του με τους κατοίκους των περιοχών του πρώην Δήμου Πέλλας αναφέρθηκαν και προβλήματα αγροτικού ενδιαφέροντος, όπου υπήρξε και συζήτηση των προτάσεων που υπάρχουν για να προχωρήσει μπροστά ο πρωτογενής τομέας και τα προϊόντα που καλλιεργούνται στην περιοχή. Σε συναντήσεις του με πολίτες σε Πέλλα, Νέα Πέλλα, Δυτικό, Άθυρα, Ραχώνα, Λιβαδίτσα αλλά έγινε και αναφορά στις θέσεις της Ν.Δ. για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο που, όπως τόνισε «οδήγησαν οι πεπαλαιωμένες πολιτικές, οι λάθος επιλογές και η εύκολη επιβάρυνση της ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας, χωρίς ψάξιμο, χωρίς προσανατολισμό».

Το Σάββατο 28 Απριλίου ο κ. Σταμενίτης είχε συναντήσεις με πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών της Έδεσσας στο πολιτικό του γραφείο( στην οδό Δημοκρατίας 41), δημιουργώντας ένα κλίμα πρόσθετης αισιοδοξίας για τη συνέχεια. Το απόγευμα παρευρέθηκε και παρακολούθησε το τοπικό ντέρμπι των αγώνων play off στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου, μεταξύ των ομάδων Ν. Μυλότοπου-Αλμωπού.

Αμέσως μετά ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. επισκέφθηκε περιοχές του πρώην καποδιστριακού Δήμου Κύρρου Αξό, Νέο Μυλότοπο, Αραβησσό, ενώ το βράδυ επρόκειτο να επισκεφθεί τις ετήσιες εκδηλώσεις θεσμό της περιοχής των Αμπελειών «Αμπελειώτικα 2012».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.