Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Διονύσης Σταμενίτης: "Μαζί γυρίζουμε σελίδα"

Ο κ. Διονύσης Σταμενίτης μετά την ανακήρυξη από τα αρμόδια όργανα του κόμματος ως Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ., τοποθετήθηκε για τις επικείμενες εκλογές και μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Όσα μας πλήγωσαν και μας απογοήτευσαν πρέπει να ανατραπούν. Νοοτροπίες και πρακτικές που μας έφεραν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα πρέπει να εκλείψουν. Όσοι συμμετείχαν στο γκρέμισμα των ιδανικών του λαού μας πρέπει να λογοδοτήσουν και όσοι πήραν μέρος στη λεηλασία του δημόσιου πλούτου πρέπει να τιμωρηθούν», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Σταμενίτης, ενώ τόνισε πως «η Ν.Δ λέει την αλήθεια και όλοι πρέπει να τη βλέπουμε κατάματα, μπροστά μας έχουμε μεγάλους και σκληρούς αγώνες. Αγώνες που απαιτούν συμμετοχή και ενεργοποίηση όλων των υγειών δυνάμεων, των νοικοκυραίων, των Ελλήνων που μοχθούν καθημερινά, που προβληματίζονται και ανησυχούν για το «αύριο» του τόπου μας.

Διανύουμε μία χρονική περίοδο που είναι αναμφισβήτητα από τις πλέον κρίσιμες για τη νεότερη ιστορία της πατρίδας και του τόπου μας. Οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα είναι καθοριστικές για το αύριο της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων», ανέφερε χαρακτηριστικά

Σηματοδοτικά ο κ. Σταμενίτης ανέφερε ότι «σήμερα η Ν.Δ και ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς με τίμησαν με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ του Νομού Πέλλας. Στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα μεταπολεμικά, σε μία κρίσιμη περίοδο όπου απαιτούνται ανατροπές και ριζικές αλλαγές. Σε μία εποχή όπου, όλοι εμείς οι νεότεροι πρέπει να γίνουμε οι πρωτοπόροι, να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο, το νέο, το σύγχρονο και να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το χθες και όσα πλήγωσαν την πατρίδα και τον τόπο μας».

Κλείνοντας τόνισε ότι:
« Στις 6 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα, με την υποχρέωση να τα αλλάξουμε όλα, με την επιταγή να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Με τη δέσμευση να προχωρήσουμε στο «αύριο» με σταθερότητα και σιγουριά. Προχωράμε όλοι μαζί, με την πίστη ότι η Ελλάδα μας, μπορεί να τα καταφέρει. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. »

Ιστοσελίδα: www.stamenitisdionisis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.