Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μιχάλης Ζαμπίδης... ο βασιλιάς των ρινγκ!!! (video)

Στο πλαίσιο του Ιron Challenge 3, o Μιχάλης Ζαμπίδης επικράτησε του Fadi Merza με ομόφωνη απόφαση και διατήρησε στην κατοχή του τη ζώνη King of The Ring, στον αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό του Ελληνικού!

Ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε τον περασμένο Νοέμβρη και μπόρεσε απέναντι σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο να πετύχει μία πολύ μεγάλη νίκη. Το κλειστό του Ελληνικού ήταν γεμάτο και οι φίλαθλοι αποθέωσαν τον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος εκτός από την τεράστια νίκη, έδειξε και σε εξαιρετική κατάσταση, παρά την απουσία τόσων μηνών.

Ο Ζαμπίδης ξεκίνησε αρκετά μουδιασμένα τον αγώνα, χωρίς ωστόσο να δέχεται χτυπήματα από τον Merza. Η βοήθεια του κόσμου σε εκείνο το σημείο ήταν πάρα πολύ σημαντική και οδήγησε τον Έλληνα πρωταθλητή να εξαπωλίσει μία τρομερή επίθεση στον Συριοαυστριακό. Το σημείο όμως που όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι συνέβη στον τρίτο γύρο, όταν ο Iron Mike με συνεχή χτυπήματα στον αντίπαλό του, επιδίωξε το knock out. Κάτι, ωστόσο, που παρά την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή δεν συνέβη και η νίκη ήρθε τελικά μετά την ομόφωνη απόφαση των κριτών. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Συριοαυστριακό Fadi Merza, η οποία διεξήχθη στο κλειστό του Ελληνικού. Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε μία τρομερή παράσταση μπροστά στο ελληνικό κοινό, που τον επευφημούσε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και τον αποθέωσε για την πολύ μεγάλη νίκη του.

Μετά το τέλος της μεγάλης αναμέτρησης ο Iron Mike με δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι μπόρεσε να επανέλθει στα ρινγκ δυνατός μετά τον τραυματισμό του και πέτυχε μία σπουδαία νίκη. «Είναι πάρα πολύ σημαντική η σημερινή μου νίκη, με δεδομένο ότι είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Αντιμετώπισα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος άντεξε πολλά δυνατά χτυπήματα και έμεινε όρθιος. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλος αθλητής είναι».

Η επικράτηση αυτή του Iron Mike του δίνει το δικαίωμα τον Μάιο του 2013 να διεκδικήσει μαζί με εννιά ακόμα κορυφαίους αθλητές στην κατηγορία του, την λευκή ζώνη του Μάικ Τάισον, κάτι που ο ίδιος ο Έλληνας αθλητής επιθυμεί πάρα πολύ.

Όσον αφορά τον επόμενο στόχο του, αυτός είναι: «Σε 30 μέρες θα αγωνιστώ στην Μαδρίτη για την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του boxing, που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβρη».



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.