Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Αρχίζουμε!

«Ένα λάθος κόμμα μπορεί να σου χαλάσει την σύνταξη, έλεγε ο δάσκαλος στο σχολείο. Τώρα κατάλαβα τι εννοούσε…»

Γι’ αυτό σου λέω Έλληνα, μην κάθεσαι και ταλαιπωρείς το μυαλό σου ποιον θα ψηφίσεις. Τα πράγματα είναι απλά. Πιο απλά δεν θα μπορούσαν να ήτανε. Κάτσε και σκέψου, τα τελευταία χρόνια ποιος άλλος Ευρωπαίος θα μπορούσε να ζήσει σαν κι εσένα.

Σου είπαν πως λεφτά υπάρχουν και χέστηκες στο χρήμα, μέσα σε 2 χρόνια έχεις πάρει πάνω από 130 δις. και θα πάρεις κι άλλα τόσα. Μείωσαν την ανεργία και τους φόρους, αύξησαν τους μισθούς και τις συντάξεις, δουλεύεις λιγότερο από κάθε άλλον Ευρωπαίο και αμείβεσαι περισσότερο, έχεις δωρεάν παιδεία, πρόσφεραν ανάπτυξη στην Χώρα δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, διεκδίκησαν και κατάφεραν να πάρουν πίσω ότι μας ανήκει, από τα Ελγίνεια μάρμαρα μέχρι και τις Γερμανικές αποζημειώσεις. Έχεις το καλύτερο σύστημα υγείας σε όλη την Ευρώπη. Μέχρι και κούρεμα των δανείων που πήρες κατάφεραν να πετύχουν για σένα για να μην έχεις άγχος και στρες.

Τι άλλο θέλεις ρε Έλληνα; Τελικά μήπως έχεις αρχίσει και γίνεσαι αχάριστος;

Δεν φοβήθηκες ρε συ στις εκλογές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μήπως ο Βενιζέλος έρθει δεύτερος, πίσω από την σκιά του; Γιατί δεν πήγες να τον στηρίξεις ρε Έλληνα; Τέλος πάντων, τώρα που θα έχουμε εκλογές κοίτα να κάνεις το καθήκον σου. Έδωσε άλλωστε το σύνθημα και ο Αρχηγός μας…Αρχίζουμε! Όλα όσα έζησες μέχρι σήμερα απλά ήταν μια προθέρμανση του τι θα ζήσεις αύριο. Μόνο κοίτα να ετοιμάσεις και λίγη σως για να γλιστράει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.