Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΣΚΥΔΡΑ:ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Με κατάπληξη πληροφορούμαστε από τα κανάλια της τηλεόρασης ότι η κωμόπολη μας έχει επιλεγεί ως τόπος, όπου η κεντρική εξουσία (κυβέρνηση) σκοπεύει να αποστείλει και να εγκαταστήσει άγνωστο αριθμό αλλοδαπών, οι οποίοι έχουν εισέλθει λαθραία στην χώρα μας και στερούνται νόμιμης αιτίας να παραμείνουν σ’αυτήν.
Η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να δημιουργηθούν κέντρα εκτός Αθηνών ονομαζόμενα «φιλοξενίας» όπου «προσωρινά» θα εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες μέχρι να εκδοθούν οι νόμιμες άδειες για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους ή να προωθηθούν σε άλλη, τρίτη χώρα.
Ως κέντρα για την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην κωμόπολη μας τα κανάλια, επίσης μας πληροφορούν ότι έχει επιλεγεί το πρώην στρατιωτικό στρατόπεδο, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από τριετίας από τον ελληνικό στρατό, που εγκαταβίωνε σ’άυτό επί δεκαετίας.
Θέλουμε με το ψήφισμα αυτό να κάνουμε γνωστό τόσο στην κεντρική κυβέρνηση όσο και σε κάθε «αρμόδιο περιφερειακό όργανο ή αρχή» ότι ο ιστορικός Σύλλογος μας ΑΡΝΕΙΤΑΙ κατηγορηματικά να δεχθεί, οποιαδήποτε μορφής εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην κωμόπολη μας για τους παρακάτω λόγους:
1) Η κωμόπολη μας έχει εξαντλητικά δεχτεί και απορροφήσει χιλιάδες λαθρομετανάστες την τελευταία εικοσαετία, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν εγκατασταθεί στην ευρύτερη περιοχή μας και εργάζονται είτε στα τοπικά εργοστάσια και επιχειρήσεις ως εργάτες ή στα χωράφια των κατοίκων, ως εργάτες γης.
Συνεπώς, η κωμόπολη μας έχει συμβάλει όσο κανένας άλλος τόπος σ΄όλη την Ελλάδα πολλαπλάσια σε σχέση με τον πληθυσμό της στην επίλυση του προβλήματος των λαθρομετανάστευσης.
2) Η οικονομική κρίση έχει καίρια πλήξει την περιοχή μας και ιδιαίτερα την κωμόπολη μας, η οποία ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ στην πολυτέλεια της «δήθεν φιλοξενίας» ανθρώπων εξαθλιωμένων με ανεπίλυτα προβλήματα υγείας, οι οποίοι σαν κοπάδι θα μεταφερθούν και θα απορριφθούν σ’έναν χώρο, εγκαταλελειμμένο, χωρίς καμία υποδομή.
Η ως άνω εγκατάσταση λαθρομεταναστών είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι θα προκαλέσει εστία ΜΟΛΥΝΣΗΣ για την κωμόπολη μας, τόσο των κατοίκων της, όσο και των βιομηχανικά παραγομένων τροφίμων από τα οποία, εξαρτάται η συνέχιση της ως τόπος.
3) Επίσης, είναι βέβαιο, ότι η εγκατάσταση λαθρομεταναστών θα προκαλέσει αιτία εισαγομένης εγκληματικότητας στην κωμόπολή μας, αφού, οι λαθρομετανάστες είναι όργανα εγκληματιών, προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι.
Δεν είναι άγνωστο σε κανέναν, ότι οι λαθρομετανάστες διακινούν ναρκωτικά, εκπορνεύονται και εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού σ’όλη την Ελλάδα.

Για τους παραπάνω λόγους ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ να αποδεχθούμε, οποιαδήποτε αποστολή λαθρομεταναστών στην κωμόπολη μας και ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμο μέτρο για την ματαίωση της εγκαταστάσεως τους στην κωμόπολη μας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.