Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Blogger's Book - Ένα Ελληνικό Κοινωνικό Δίκτυο

Το Blogger’sBook είναι ένα κοινωνικό δίκτυο (social network) το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες bloggers και όχι μόνο. Κάνοντας εγγραφή από τον facebook, twitter ή google λογαριασμό σας ή ακόμη δηλώνοντας και ένα απλό e-mail, θα μπορείτε να γίνετε μέλος και να κάνετε άμεσα φίλους, να μοιραστείτε το blog σας με άλλα μέλη, να γράψετε στον τοίχο σας αυτό που σκέφτεστε, να ανεβάσετε κάποιο αρχείο μουσικής ή και ακόμα κάποιο link της τελευταίας ανάρτησης στο blog σας και άλλα πολλά.

Το Blogger’s Book δεν είναι απρόσωπο. Θα έχετε την ευκαιρία για οποιαδήποτε απορία παρουσιαστεί, να απευθύνεστε μέσω μηνύματος άμεσα στον Διαχειριστή του δικτύου είτε μέσω e-mail στην διεύθυνση savdim76@gmail.com, όπου και θα σας απαντώ άμεσα, μόλις διαβάσω το μήνυμα σας. Θα χαρώ πολύ να γίνετε μέλος!


Ερωτήσεις

1. Σε ποια διεύθυνση βρίσκεται το Blogger’s Book;

Το Blogger’s Book θα το βρείτε στο www.bloggerbook.myyol.com

2. Πως μπορώ να κάνω εγγραφή και να γίνω μέλος;

Για να γίνετε μέλος θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί join το οποίο βρίσκετε επάνω δεξιά στην      οθόνη. Μόλις το πατήσετε, τότε θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο οποίο θα πρέπει να συμπληρώσετε το Όνομα και το Επώνυμο με το οποίο θα εμφανίζεστε στο δίκτυο και με το οποίο θα σας αναγνωρίζουν τα υπόλοιπα μέλη, το e-mail σας, καθώς και κάποιο κωδικό. Αυτός ο κωδικός δεν αφορά τον κωδικό του e-mail σας αλλά τον κωδικό με τον οποίο θα εισέρχεστε στο Blogger’s Book. Μόλις συμπληρώσετε όλα τα πεδία της φόρμας τότε πατάτε το κουμπί create και έχετε τελειώσει πλέον την εγγραφή σας.

3. Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω εγγραφή;

Ναι υπάρχει! Μπορείτε να κάνετε εγγραφή μέσω του λογαριασμού σας που χρησιμοποιείτε στο facebook ή το twitter. Επάνω αριστερά στην οθόνη υπάρχει η επιλογή register with facebook και register with twitter. Πατώντας λοιπόν σε μια από τις δύο επιλογές κάνετε εγγραφή στην εφαρμογή.

4. Πως μπορώ να εισέλθω στην εφαρμογή;

Αφού έχετε κάνει ήδη εγγραφή και είστε μέλος σε περίπτωση που βγείτε από την εφαρμογή και κάποια στιγμή θέλετε να επισκεφθείτε και πάλι το Blogger’s Book, θα πρέπει να πάτε στον σύνδεσμο www.bloggerbook.myyol.com και να πατήσετε το κουμπί login το οποίο βρίσκετε επάνω δεξιά στην οθόνη δίπλα στο κουμπί join. Αμέσως θα σας εμφανιστεί το παράθυρο όπου θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε τοe-mail σας και τον κωδικό που είχατε επιλέξει κατά την εγγραφή σας. Μόλις τα συμπληρώσετε, πατάτε το κουμπί login και εισέρχεστε στην εφαρμογή.

5. Πως μπορώ να βγω από την εφαρμογή;

Σε περίπτωση που θέλετε να βγείτε από την εφαρμογή, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί Back to Your Networks το οποίο βρίσκετε κάτω δεξιά στην οθόνη. Αμέσως μετά στην νέα σελίδα που θα εμφανιστεί απλά πατάτε το κουμπί Logout το οποίο βρίσκετε επάνω δεξιά στην οθόνη και έτσι κάνετε έξοδο από το δίκτυο.

6. Είναι δωρεάν η εγγραφή και η συμμετοχή μου στο Blogger’s Book;

Ναι είναι δωρεάν!

Για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε, μην διστάσετε να μου στείλετε ένα e-mail στο savdim76@gmail.com. Θα σας απαντήσω άμεσα με το που διαβάσω το μήνυμά σας.

Σχετικά με εμένα

Ονομάζομαι Τριανταφυλλίδης Σάββας και είμαι ο Διαχειριστής του Blogger’s Book. Όπως πολλοί θα γνωρίζετε είμαι και ο ιδιοκτήτης του blog "Εκφράσου ελεύθερα", καθώς και της ιστοσελίδας "Music Creations" στην οποία παρουσιάζονται κάποιες μουσικές δημιουργίες από ανθρώπους που ασχολούνται είτε επαγγελματικά, είτε ερασιτεχνικά με το τραγούδι. Τώρα τελευταία έχω δημιουργήσει και την ιστοσελίδα "Μουσικές Δημιουργίες" στην οποία παρουσιάζω κάποια τραγούδια που έχω συνθέσει και τα οποία θα μπορείτε να ακούσετε εάν την επισκεφτείτε. Τέλος είμαι αρθρογράφος στο ιστολόγιο "Pella-news.com@ ...από την Πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου" και στο ιστολόγιο "Α μπε μπα BLOG...το Μπινελικοδρόμιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.