Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο των Αμπελειών Πέλλας από το Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο

Πραγματοποιήθηκαν από το Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο τα εγκαίνια του γηπέδου Αμπελειών του οποίου οι εργασίες για την πλήρη ανάπλασή του ολοκληρώθηκαν πρόσφατα.

Η τελετή εγκαινίων μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και το κόψιμο της κορδέλας, ολοκληρώθηκε με φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της τοπικής ομάδας και των παλαιμάχων του ΑΡΗ Αμπελειών.

Οι εργασίες του γηπέδου Αμπελειών ολοκληρώθηκαν μέσα στο 2012 και περιελάμβαναν την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού, τοποθέτηση νέας περίφραξης και πάγκων γηπέδου, υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, αποδυτήρια, μπάνια, λουτήρες και θερμοσίφωνες καθώς και τη δημιουργία ιατρείου, γραφείου διαιτητών και δύο αιθουσών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.