Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Την Παρασκευή 4 Απρ 2014 η ιδρυτική διακήρυξη της Ραχήλ Αλεξανδρίδου για το Δήμο Σκύδρας

Συμπολίτισσες - Συμπολίτες του Δήμου Σκύδρας,

• Συζητώντας και προβληματιζόμενοι, καιρό τώρα , για θέματα που μας απασχολούν όλους (ποιότητα ζωής, περιβάλλον, πολιτισμός, οικονομικός μαρασμός , κλπ )

• συμμετέχοντας σε κινήσεις στο χώρο δουλειάς μας και στην τοπική κοινωνία

• οραματιζόμενοι μια άλλη , συμμετοχική και ανοιχτή στους πολίτες Αυτοδιοίκηση


• απορρίπτοντας τη λογική των κομματικών σκοπιμοτήτων, των παραταξιακών στεγανών και της εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων,


Παίρνουμε την πρωτοβουλία , με συμμετοχικές διαδικασίες , να δημιουργήσουμε μια νέα, ανοικτή σε όλους και όλες Δημοτική Παράταξη στο Δήμο Σκύδρας, η οποία θα έχει ως βασικές Προγραμματικές Θέσεις τους παρακάτω άξονες:

1. Ο Δήμος θα λειτουργεί με συμμετοχικές διαδικασίες όπου οι δημότες θα συμμετέχουν και θα διεκδικούν με ιδέες, προτάσεις, αιτήματα, και συλλογικές δράσεις.

2. Διεκδικούμε ένα Δήμο των πολιτών και όχι ένα όργανο της κεντρικής εξουσίας για την επιβολή των επιλογών του ΔΝΤ και του μνημονίου που συνεπάγονται περικοπές στα πενιχρά κονδύλια που διαθέτει ο δήμος για κοινωνική υποστήριξη, παιδεία, αθλητισμό, έργα υποδομής και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες. Ένα Δήμο - αγωνιστή ενάντια στα μνημόνια που στραγγαλίζουν τη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

3. Θέτουμε σε προτεραιότητα την κοινωνική αλληλεγγύη. Στηρίζουμε και επεκτείνουμε τις κοινωνικές δομές πρόνοιας, και τις συλλογικές δράσεις .

4. Σχεδιάζουμε στρατηγική Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου παρεμβαίνοντας με συγκεκριμένες ενέργειες και έργα ήπιας ανάπτυξης.

5. Προωθούμε τον ενιαίο χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό για την περιφέρεια του Δήμου.

6. Δημιουργία Αντιδημαρχίας αγροτικής ανάπτυξης.

7. Συγκρουόμαστε με αντιλήψεις ξενοφοβίας και κοινωνικού ρατσισμού απέναντι σε κοινωνικές ομάδες.

8. Πιστεύουμε και θα αγωνιστούμε για μια αυτοδιοίκηση που θα διαχειρίζεται με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τους δημοτικούς πόρους και θα εφαρμόζει την αξιοκρατία στο ανθρώπινο δυναμικό της.


ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 20.30μ.μ. 
ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΧΗΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.