Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Πλούσιο Φωτορεπορτάζ από τα χθεσινά εγκαίνια του Εκλ. Γραφείου Ιωαννίδη-Ανδρίτσου στην Έδεσσα

Κοσμοσυρροή το βράδυ της Κυριακής στην οδό Δημοκρατίας με την ευκαιρία της τέλεσης των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Κεντρική Μακεδονία Περιφέρεια Πρωταθλήτρια".

Η προσέλευση των φίλων του υποψήφιου περιφερειάρχη, Γιάννη Ιωαννίδη και του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Ανδρίτσου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μετά το τέλος της εκδήλωσης, για αρκετές ώρες, οι δύο Γιάννηδες χαιρετούσαν έναν έναν τους ανθρώπους που έσπευσαν να τους εκφράσουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.


Στην ομιλία του ο Γιάννης Ιωαννίδης επικεντρώθηκε κυρίως στα προβλήματα που σχετίζονται με το οδικό δίκτυο, καθώς αυτά κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές, αλλά και την προστασία της πρωτογενούς παραγωγής.

Ο κ. Ιωαννίδης αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που δέχεται για αδιαφανείς συμπεριφορές ιθυνόντων στην ευρύτερη περιοχή τονίζοντας με έμφαση "για την Πέλλα ακούω τα χειρότερα".

Ο Γιάννης Ανδρίτσος εξειδίκευσε τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Πέλλας και στηλίτευσε την αδράνεια της απερχόμενης διοίκησης, εξαιτίας της οποίας δεν αξιοποιήθηκε τουριστικά η Πέλλα και απέμεινε ο μόνος νομός που δεν συνδέεται με την Εγνατία οδό.

Απάντησε στους ισχυρισμούς του συνδυασμού της απερχόμενης διοίκησης ότι είναι "ανεξάρτητοι", διερωτώμενος εάν αρκεί να αποκηρύσσει κανείς το παρελθόν του για να χαρακτηρισθεί ανεξάρτητος ή εάν αρκεί η δημόσια στήριξη των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" για να του αποδώσει την ιδιότητα του "ανεξάρτητου".


Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Ανδρίτσος παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι είναι: Αγγελίδης Νίκος, Ασλανίδης Απόστολος, Γουγούση Θεοδώρα, Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος, Ούρδας Τρύφων, Ποζίδου Νίκη, Πολατσίδου Ειρήνη, Πριβαρτιτσάνης Πέτρος.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Αιδεσιμότατος πατήρ Χριστόδουλος. Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Πέλλας της ΝΔ, Διονύσης Σταμενίτης και Γιώργος Καρασμάνης, ο Δήμαρχος Εδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας, Δημήτρης Μπίνος.

Δείτε την αποκλειστική σύντομη δήλωση για την εκδήλωση, που μας παραχώρησε ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης λίγο πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του για να φύγει για τη Θεσσαλονικη. Στη συνέχεια ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ...





















































































































2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ(βλ.σκυδραιος).ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.