Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Δουλκερίδης Κυριάκος (Άκης) υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραγιάννη στο Δήμο Σκύδρας

Ο Δουλκερίδης Κυριάκος (Άκης), επαγγέλλεται ιδιωτικός υπάλληλος στη Σκύδρα και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη 2014, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Σκύδρας του Δήμου Σκύδρας, με τον συνδυασμό «Μαζί για το αύριο» του Μιχάλη Καραγιάννη.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Δουλκερίδης Κυριάκος (Άκης) γεννήθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε στα Σεβαστειανά Σκύδρας όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα.Οι γονείς του ειναι ο Δουλκερίδης Χρήστος και η Περπερίδου Βενετία (Βέτα), έχει μια μεγαλύτερη αδερφή την Δουλκερίδου Άννα.

Είναι απόφοιτος του Ενιαίου Λυκείου Σκύδρας "Γεώργιος Δήμου". Φοίτησε στο Α.Π.Θ. στο τμήμα Ιστορικό-Αρχαιολογικό. Μιλάει την αγγλική γλώσσα και έχει ιδιαίτερη κλίση στα νέα μέσα τεχνολογίας! Μεγάλη του αγάπη είναι ο αθλητισμός γι' αυτό και ασχολείται απο μικρή ηλικία.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στη Σκύδρα,όπου καθημερινά έρχεται σε επαφή με νέους ανθρώπους.

Θέτει πρώτη φορά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές και ως ο πιο νέος (ηλικιακά) σε αυτές, γεμάτος μεράκι και θέληση ονειρεύεται ανάπτυξη και ευημερία για τον Δήμο Σκυδρας, στον οποίο υπάρχουν πολίτες ίσοι απέναντι στην εξουσία που οφείλει και πρέπει να τους υπηρετεί.

Τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει όταν μας ενώνει το κοινό μας μέλλον. Μαζί για το αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.