Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Μ.Σάββατο στις 12:00 το 4Ε θα έχει σε απευθείας μετάδοση την Τελετή Αφής Του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο

Και φέτος θα παρακολουθήσουμε σε απευθείας δορυφορική μετάδοση με τους Αγίους Τόπους την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο! 

Το Μέγα Σάββατο στις 12:00 το θαυμαστό γεγονός της Χριστιανοσύνης “ταξιδεύει” μέσω του τηλεοπτικού σήματος της 4Ε στα σπίτια των Ορθοδόξων όπου γης.

Επίγεια, δορυφορικά αλλά και μέσω ίντερνετ (www.tv4e.gr).

Μοναδική τηλεοπτική εμπειρία η Μεγάλη Εβδομάδα στην 4Ε!

Μεγάλη Εβδομάδα συντροφιά με την τηλεόραση της 4Ε! 

Η 4Ε άλλωστε όλη την Μεγάλη Εβδομάδα μεταδίδει όλες τις εκκλησιαστικές ακολουθίες μέσω απευθείας μεταδόσεων για όσους δεν θα μπορέσουν να παραστούν στους Ιερούς Ναούς.

Την Κυριακή του Πάσχα στις 12:30 γιορτάζουμε στην τηλεόραση της 4Ε την Ανάσταση του Κυρίου! Ένα δίωρο εορταστικό πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα!

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” συναντά τον σύλλογο “Οι φίλοι της παράδοσης” Θεσσαλονίκης στην Άνω Πόλη.Την Κυριακή του Πάσχα στις 12:30 και σε επανάληψη την Τετάρτη 23 Απριλίου στις 16:00.

Αναβιώνουμε έθιμα στην Ιερά Μονή Βλατάδων και στήνουμε τραπέζι γιορτινό εκεί στα Βυζαντινά Τείχη της Θεσσαλονίκης μας...

Η τηλεοπτική αγκαλιά της 4Ε ανοίγει για τους Έλληνες όπου γης μέσω των δορυφόρων!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους σας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.