Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη είναι υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» (Α.Τζιτζικώστας-Θ.Θεοδωρίδης)

mariazografou.blogspot.gr
Η Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές της 18ης Μάη 2014 για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή ενότητα Πέλλας με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας τον νυν, Θεόδωρο Θεοδωρίδη και με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Μαρία Ζωγράφου - Τσαντάκη είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά του Γεωργίου και της Μαλβίνας Ζωγράφου, η οποία γεννήθηκε και ζει στα Γιαννιτσά.

Εργάζεται στην Έδεσσα ως Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής με ευθύνη και αρμοδιότητα σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Είναι παντρεμένη με τον Τρύφωνα Τσαντάκη, κτηνίατρο, Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Πέλλας και έχει δύο γιους, τον Χρίστο και τον Γιώργο.

Είναι Διδάκτωρ Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές α) στις Επιστήμες της Αγωγής και β) στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Σπούδασε α) νηπιαγωγός στο ΤΕΠΑΕ Θεσσαλονίκης και β) δασκάλα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.

Έχει γράψει βιβλία και άρθρα για την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό.

Επί 32 χρόνια υπηρετεί την Εκπαίδευση σε ένα ευρύ φάσμα της: 16 χρόνια Σχολική Σύμβουλος, 16 χρόνια νηπιαγωγός και παράλληλα 12 χρόνια εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών ενηλίκων και δια βίου μάθησης των φορέων ΕΚΕΠΙΣ (Υπουργείο Εργασίας) ΙΔΕΚΕ & ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Υπουργείο Παιδείας), 4 χρόνια διδάσκουσα στο ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης.

Δραστηριοποιείται σε Συλλόγους παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού, ως μέλος και κατά διαστήματα στις διοικήσεις τους.

Το 2006-2010 διετέλεσε Νομαρχιακή Σύμβουλος Ν.Α. Πέλλας, Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ν.Α.Πέλλας και μέλος της Επιτροπής για αγροτικά θέματα.

Εκλέχθηκε το 2010 και είναι μέχρι σήμερα Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Πέλλας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εντεταλμένη για θέματα αγροτικής ανάπτυξης, παιδείας και πολιτισμού, μέλος Οικονομικής Επιτροπής ΠΚΜ.

Συμμετέχει και πάλι στις περιφερειακές εκλογές για να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στη βελτίωση του τόπου μας

με εμπειρία, μεράκι και γνώση,

με συνέπεια, υπευθυνότητα,

αποφασιστικότητα & δράση

για μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.